Tatuajele stele cazatoare

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cel mai frumos lucru la tatuajele cu stele cazatoare este ca pot fi facute intr-un numar sau stil diferite. Desi stele sunt imagini populare pentru tatuaje, steaua ta cazatoare poate fi unica.

Ce este o stea cazatoare? Daca nu ai vazut niciodata o stea cazatoare, merita sa te duci intr-o noapte senina sa te uiti la ele. O stea cazatoare este un meteorit, o bucata de piatra spatiala care trece prin atmosfera. Ea se incalzeste si incepe sa straluceasca, lasand o coada de foc pe cer. Apoi se stinge. Cele mai bune momente pentru a observa stelele cazatoare sunt sfarsitul lui august si mijlocul lui noiembrie, cand ploile de meteoriti decoreaza cerul.

Semnificatii si legende. Oamenii asociaza adesea stelele cazatoare cu norocul si succesul. Sa fii o stea cazatoare inseamna sa faci ceva foarte bine si rapid. Uneori expresia din engleza se foloseste pentru a sugera ca persoana va „arde” inainte de a fi prea tarziu. In unele culturi, totusi, un meteorit se spune ca aduce ghinion sau ca vesteste moartea cuiva. Intr-o legenda americana, steaua cazatoare semnifica o fata tanara, departe de taramul ei natal, care incearca sa ajunga acasa. In alta, este un coiot care a urcat sa danseze printre stele. Legendele asiatice spun ca aceste lumini pe cer sunt serpi care vestesc norocul sau ghinionul.

Idei pentru tatuajele cu stele cazatoare. O stea cazatoare reala arata ca o dara de lumina pe cer. Poate fi alba, stralucitoare, sau intr-o anumita culoare – galbena, oranj, rosie, verzuie. Poti gasi fotografii pe Google. De obicei, cand oamenii deseneaza stelele cazatoare, deseneaza o forma de stea cu o coada de flacari – precum o cometa – care se intinde in spate. Tatuajele cu stele pot fi doar o stea sau mai multe stele desenate. Steaua in sine poate avea 5 colturi sau nu. Depinde de stil. Coada poate fi desenata prin cateva linii care sugereaza miscarea, o flacara detaliata sau orice altceva intre. Unele designuri incorporeaza stele mici in urma celei mari.

Planificare. Poti gasi designuri pe site-uri, dar daca vrei ceva original, vorbeste cu un artist tatuator. Culoarea. Pastelurile dau o senzatie de fantezie tatuajului. Culorile luminoase sunt puternice si vesele. Rosurile si portocaliul dau imaginea calda a flacarilor si a caldurii. Negrul este simplu si clasic. Daca vrei mai mult de o stea, te poti juca cu culorile. Forma. Alegeti o forma anume pentru o semnificatie mai profunda: stelele in 5 colturi sunt folosite pentru decoratii ale medalelor si insignelor. O stea in 6 colturi (2 triunghiuri) e simbol al iudaismului, apare in arta islamica, in budism si hinduism si se foloseste in practicile satanice si oculte. Stil. Vrei linii subtiri sau groase pentru stele? Stelele pot fi elegante sau exuberante. Alege impreuna cu artistul tatuator ceva potrivit.

Lasă un răspuns