Remedii naurale pentru a scapa de durerile provocate de varice

Categories Dieta & FitnessPosted on

Varicele sunt vase de sânge neplăcut și nedorite. Dacă ai deja varice , legeste posibil să fi experimentat umflaturi cu aspect albăstrui și violet . Daca doriti sa gasiti remedii cum sa scapati de varice in mod natural la domiciliu , citiți următoarele secțiuni .

Asigurați-vă că faceti mișcare frecventă mai ales la picioare . Asigura o mai bună circulație a sângelui în întreagul organism . Fa exerciții minime , inclusiv plimbari, și activități de mică intensitate pentru a obține o circulație corespunzătoare . Un flux de sange mai bun în organism ajută să scapi de varice mai repede .

Poate parea o prostie, dar pantofii contează pentru dezvoltarea simptomelor varicelor. Alege pantofi cu toc mic. Aceasta ajută la tonifierea muschilor gambei, de a promova o mai bună circulație.

Ridica picioarele – Se pot pune picioarele pe cateva perne, astfel incat fluxul de sange functioneaza cu gravitate și se întoarce la inima.

Se poate folosi de gheață în modul următor: aceasta poate fi folosita pentru a contracta vasele de sânge. Dacă există umflături sau disconfort s-ar putea aplica un pachet cu gheata pe vene umflate

Medicamente anti inflamatorii cum ar fi ibuprofenul poate ajuta prin: reducerea inflamației sau umflarea picioarelor.

Ciorapii cu compresie pot fi găsitei în magazinele medicale. Acestia ajuta deoarece strâng pielea. Ei oferă sprijin extern venelor si permit fluxului de sange sa se deplaseze mai ușor spre inima.

Lasă un răspuns