Beneficiile untului de shea pentru piele și păr

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cel mai bun lucru despre acest produs natural este că poate fi utilizat sheade către oricine, deoarece reprezintă o sursă excelentă de hidratare. Mai mult decât atât, conținutul său mare de vitamine A și E, împreună cu nutrienți sănătoși, fac din untul de shea un produs minunat care va ajuta la vindecarea, protejarea și de a îmbunătățirea pielii. Așa că a afla care sunt beneficiile de frumusete ale untului de shea in cele ce urmeaza.

Unt de Shea pentru par

Acest produs natural este excelent în a purta de grija pletelor tale. Dacă sunteți interesata in a afla care sunt beneficiile de frumusete ale untului de shea în îngrijirea părului, citeste mai departe! Acest extract nutritiv este excelent în tratarea caderii parului si matreata. În plus, acesta este, de asemenea, o alegere uimitoare pentru cele dintre voi dintre voi care au un scalp uscat și senzația de mâncărime.

Unt de Shea pentru piele

Vrei să știi de ce ar trebui să utilizați unt de shea pe piele? Pregătiți-vă să luati notițe, doamnelor! Acest produs natural originar din Africa poate fi un hidratant extraordinar pentru pielea uscata. Alege-l pentru a inmuia pielea aspră și crăpată de pe picioare, mâini și coate, sau pentru a reduce aspectul de cicatrici. Mai mult, alege unt de shea, dacă doriți sa calmati arsurile solare sau sa preveniti vergeturile.

Lasă un răspuns