Remedii eficiente făcute acasă împotriva celulitei

Categories Dieta & FitnessPosted on

Ca multe alte probleme ale pielii, celulita este ceva care nu va fi dddddddddddddddddddvindecat de vizite interminabile la saloane de frumusete, sau de a recurge la chirurgie plastica. Cu toate acestea, am o propunere interesanta pentru tine sub forma de remedii celulita, care sunt ușor de utilizat și distractiv de a experimentat.

Celulita, de obicei, începe să apară la scurt timp după ce o femeie are primul ei copil sau undeva vârstele de 25 și 35 de ani. Desigur, celulita poate aparea mai devreme de 25 de ani, mai mult de 35 de ani sau deloc.

Utilizați o perie cu peri moi și apăsați ușor pe zona de piele care prezintă celulita . Deplasați peria în mișcări circulare de la cap pana in picioare , sau pur și simplu pe zona afectată .

Mănâncă multe fructe si legume , care sunt scăzute în calorii , dar pline de substante nutritive . Puteți , de asemenea, bea sucuri de fructe și legume .

Bea băuturi preferate , de preferință apă sau suc , la temperatura camerei, în loc de rece ca gheața . Gheața interfereaza cu fluxul de enzime digestive în stomac .

Maseaza crema anticelulitica pe zona afectată cu vârfurile degetelor . Utilizarea degetelor face crema mai eficienta .

Frecați praful de cafea în zona afectată de celulita pentru 60 de secunde pe zi , apoi fa duș. Acest lucru va netezi pielea , iar celulita va fi eliminata în cel mai scurt timp .

Lasă un răspuns