Trucuri naturiste pentru a îndeparta părul nedorit de pe față

Categories Frumusete & ModaPosted on

Întrebați femeile ce se afla jenant pe fața lor și destul de puține vor dcssssssdezvălui că este părul facial cel cu care sunt nevoite sa lupte în mod constant. În timp ce noi toți avem un pic de păr pe față, pot exista momente când există un puseu brusc de creștere din diverse motive și aceasta crestere excesiva a parului este numita hirsutism. Cel mai frecvent motiv este, în general, un dezechilibru hormonal, deoarece nivelul de estrogen, este cel care determină creșterea părului.

Iată câteva remedii care vă pot ajuta să va ocupati de această problemă, fără a recurge la utilizarea substanțelor chimice.

Turmeric. În unele comunități din India, a fost o practică comună printre femei de a aplica un pic de turmeric pe feța sau cel puțin porțiunea care se extinde între urechi la bărbie. În afară de faptul ca este foarte bun pentru ten, și pentru efectul antibacterian, se spune ca turmericul are proprietatea de a limita cresterea parului.

Faina. În mod tradițional, femeile din multe case indiene utilizeaza în mod regulat o masca de față făcută prin amestecarea de făină sau besan cu turmeric. Acest lucru a fost declarat de a avea capacitatea de a elimina parul in exces de pe fata, in special in jurul gurii si barbiei.

Amestec de zahăr. Cu o ceara facută acasă, este posibil sa eliminati destul de eficient parul facial, cu toate acestea, trebuie să fiti pregătite pentru procesul de a obține un proces putin dureros, în comparație cu turmericul sau besanul. Zahărul topit în această rețetă oferă aderenta, mierea si lamaia actioneaza ca dezinfectant, precum si calmant pentru piele.

Masca de ou. Cu toate acestea, un alt remediu care funcționează pentru a scoate părul într-o acțiune similară la epilarea cu ceara este masca de ou. Acest lucru este destul de ușor de încercat la domiciliu, deoarece toate ingredientele sunt ușor accesibile.

Lasă un răspuns