Kiwi – beneficii pentru piele

Categories Frumusete & ModaPosted on

Este kiwi fructul au preferat? Dacă nu, fa-l acum, pentru a obține o raciunpiele stralucitoare si un par stralucitor. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre kiwi și numeroasele sale beneficii pentru sănătate.

Kiwi este recunoscut ca fructul național al Chinei. Chinezii pregătesc tonic din kiwi, datorită valorii sale nutritive ridicate. Ei au început cultivarea aceasta pentru scopuri comerciale.

1 . Kiwi este nu numai un fruct delicios și bogat în substanțe nutritive , ci , de asemenea, un mare ingredient natural pentru ingrijirea pielii tale . Acesta conține mai multe substanțe nutritive cum ar fi vitamina C , E și antioxidanți . Acestea sunt esențiale pentru creșterea și întinerirea sanatatii pielii.

2 . Kiwi este încărcat cu fibre dietetice și antioxidanți , ceea ce il face un laxativ excelent . Consumul regulat de suc ​​de kiwi ajuta organismul la eliminarea toxinelor și a deșeurilor . Astfel , aceasta duce la o piele sanatoasa si stralucitoare .

3 . Cantitatile mari de vitamina E din kiwi pastreaza pielea hidratata si bine condiționata. Este folosit in regenerarea celulelor pielii , astfel ajută în a face pielea flexibilă și fresh.

4 . Vitamina C este benefica pentru pastrarea unui ten tanar si vibrant. Acesta este un ingredient esențial necesar pentru producerea de colagen . Colagenul este o proteină conjunctiva necesara pentru păstrarea unui ten ferm si suplu. Aceasta ajută la vindecarea de abraziune și tăieturi . Acesta previne , de asemenea, pielea de a deveni aspra și uscata .

5 . Acizii grași omega – 3 sunt foarte esențiali pentru prevenirea unui număr de boli de piele . De asemenea, sunt necesari pentru menținerea membranelor celulare sănătoase .

Lasă un răspuns