Kiwi beneficii pentru par

Categories Frumusete & ModaPosted on

Fructele bogate în vitamina C și E pot ajuta la combaterea caderii unaaaparului si mentine starea de sanatate corespunzatoare a parului . Acesta conține minerale precum magneziu , zinc si fosfor , care stimulează circulația sângelui , accelerarea creșterii părului .

Kiwi conține cantități mari de vitamina C, care contribuie la formarea de colagen de la nivelul scalpului . Acesta faciliteaza absorbtia de substante nutritive la nivelul scalpului , hraneste starea de sanatate a parului

Conținutul ridicat de acizi grasi omega – 3 din uleiul de semințe de fructe kiwi hidrateaza parul , fără a-l incarca. Uleiul este cel mai potrivit pentru parul uscat si greu de stapanit .

Cantitatile mari de cupru din kiwi mențin culoarea naturala a parului , prevenind albirea prematura .

Kiwi este dotat cu fier , un nutrient necesar pentru menținerea stării de sănătate corespunzătoare a parului. Fierul imbunatateste circulatia sangelui in organism , stimularea foliculilor de par pentru a promova cresterea parului .

Consumul regulat de kiwi intareste vasele de sange pentru a reduce mătreața eczema de pe scalp. De asemenea, inhibă inflamarea scalpului pentru a preveni caderea parului .

Lasă un răspuns