Cele mai importante beneficii ale bananelor asupra pielii

Categories Frumusete & ModaPosted on

Bananele sunt alimente extrem de sanatoase, care oferă numeroase Facial maskbeneficii pentru sănătate. Este un fruct versatil, care conține multe substanțe nutritive, inclusiv vitaminele A, B, C și E, împreună cu minerale precum potasiu, zinc, fier și mangan. Beneficiile bananelor sunt numeroase și sunt discutate mai jos!

Banana are elemente nutritive care sunt esentiale pentru piele. Ele conțin cantități semnificative de vitamina C si B6, care joacă un rol vital în menținerea integrității și elasticitatea pielii.

În plus, cantitatea mare de antioxidanti si mangan prezente în banane protejeaza organismul de daune provocate de radicalii de oxigen liber, care duc la imbatranirea prematura a pielii. Deci, un beneficiu major al bananelor este intinerirea pielii. Banana are aproximativ 75 procenteapă în ea. Astfel, banana ajută la hidratarea pielii și împiedică uscarea și descuamarea ei.

Banana este un mare hidratant natural pentru pielea ta.Vitamina A prezentă în banana restabilește umiditatea pierduta și deteriorata, pielea obosita si uscata. Pentru a hidratează instantaneu pielea uscată și plictisitoare, piseaza o banana si aplică pe fata ta. A se evita contactul cu ochii. Lasă pe piele timp de 20-25 de minute și apoi se spală cu apa calduta. Vă veți simți imediat pielea moale si supla.

Lasă un răspuns