Emporio Armani primavara / vara 2015 – cea mai albastră colecție prezentată de designeri

Categories Frumusete & ModaPosted on

Colecția Emporio Armani primavara - vara 2015

Întotdeauna putem conta pe Săptămâna Modei de la Milano pentru a ne aduce unele dintre numele cele mai apreciate si cunoscute nu numai din industria modei italiene, dar, de asemenea, a întregii lumi a modei. Brandul italian de modă Emporio Armani este, fără îndoială, unul dintre aceste nume.

Astfel, a doua zi de MFW primavara 2015 ne aduce o colecție minunată și elegantă Emporio Armani primavara / vara 2015, toată scăldată în albastru! Când Giorgio Armani, fondatorul brandului italian, a decis să creeze propria casă de modă, probabil că nu se aștepta că într-o zi se va transforma într-un puternic „imperiu de modă.

Astăzi, casa de modă italiana a preluat întreaga lume, buticurile sale pot fi găsite în aproape fiecare colț al lumii, ceea ce face ca expresia „un imperiu pe care soarele nu apune niciodată” să se potrivească cu imperiul Giorgio Armani, de asemenea. Emporio Armani cuprinde îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie, costume de baie, ochelari de soare, ceasuri, bijuterii, parfumuri și așa mai departe.

Colecția Emporio Armani primavara / vara 2015 a fost, probabil cea mai albastră colecție prezentată de designeri. Paleta de culori a inclus aproape toate nuanțele de albastru mai ales combinate cu alb. Cele mai multe dintre aspecte au fost destul de relaxate, apte pentru plimbări de zi cu zi și excursii cu prietenii.

Lasă un răspuns