Piercing-ul în buric – idei și trucuri

Categories Frumusete & ModaPosted on

piercing

Piercing-urile în buric sunt una dintre cele mai populare tipuri de piercing în zilele noastre. Preferat, datorită puterii sale de a face o declarație instantanee și versatilitaății sale dat fiind faptului că acesta poate fi afișat sau ascuns rapid, fără dificultate, piercing-urile în buric sunt printre cele mai sexy piercing-uri pentru femei. Dacă vă gândiți la ideea de a avea un piercing în buric, asigurați-vă că rețineți următoarele sfaturi în minte.

m,

Piercing-urile în buric sunt considerate a fi una dintre cele mai sexy și mai sigure tipuri de piercing-uri disponibile. Piercingurile în buric au tendința de a se vindeca relativ repede, datorită faptului că șansele de respingere sunt destul de mici. În ceea ce privește viteza de vindecare, acest tip de piercing poate fi ușor în comparație cu piercing-ul în ureche. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că rezultatele pot varia în funcție de procesul de îngrijire.

90

Există mai multe stiluri de piercing-uri de unde puteți alege. Piercing-ul standard în buric este cel din marginea de sus, în cazul în care este introdus piercing-ul pe partea de sus a ombilicului. Alte posibilități includ piercing-uri mai mici și piercing-uri laterale. Piercing-urile adevărate sunt considerate cele care se află exact în mijlocul buricului, cu toate acestea, acestea au rate de infectare mai mari. Un alt stil este piercing-ul în buric dublu sau multi piercing-ul, care combină mai multe stiluri de piercing.

mm

Lasă un răspuns