Cum să scăpați de coșurile de pe gât, spate și piept cu câteva remedii simple

Categories Dieta & FitnessPosted on

remedii acnee

Din păcate, coșurile acoperă de multe ori , nu numai fața , dar , de asemenea, punctele cele mai delicate ale corpului nostru. Prin urmare, aruncă o privire la aceste căi de atac împotriva acneei de pe corp preparate acasă pentru a afla mai multe despre cele mai rapide și mai eficiente tratamente pentru a gestiona aceste afecțiuni cutanate severe. Utilizați ingrediente naturale din gradină sau bucatarie pentru a crea rețete liniștitoare.

Acneea este una dintre problemele cele mai grave de piele și, de asemenea, cele mai comune ale momentului. Atât adolescenții precum și adulții suferă de inflamație și durere provocate de apariția coșurilor. Cei care doresc să scape de aceste petele roșii vor avea șansa de a face apel la milioane de metode eficiente. Pentru a evita reacțiile alergice pe care diferitele ingrediente chimice le-ar putea genera, este recomandabil să se înceapă experimentarea cu tratamente organice. Acestea includ , de asemenea, următoarele căi de atac de casă, care sunt testate și , de asemenea, foarte recomandate de către specialiști de îngrijire a pielii . Coșurile de pe gât , spate , precum și alte zone delicate s-ar putea să vă dea dureri de cap reale, în consecință , faceți primul pas spre restabilirea stării fără pată a pielii.

Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru coșuri este sucul de lamaie pentru a scăpa de inflamație și durere. Extrage sucul de la o lămâie de dimensiuni medii, apoi înmoaie un tampon de vată în loțiune și tamponează acneea cu ea. Lăsați sucul peste noapte și clătiți-l cu apă rece dimineața.

Remediile organice vă vor ajuta să scăpați de coșuri într-un mod ușor, dar mai eficient decât cu utilizarea substanțelor chimice. Prin urmare, folosiți frunze de schinduf și să le aplicați în porțiunile afectate ale pielii înainte de a merge la culcare. Lăsați masca timp de cel puțin 15 minute, apoi se clătește cu apă calduță. Se repetă ritualul de mai multe ori pe săptămână pentru rezultatul dorit.

Uleiurile esențiale pot face magie cu tenul nostru . Prin urmare, folosiția ulei de lavandă pentru a scăîa de petele roșii de pe corp. Se toarnă 2 lingurițe de ulei de lavandă într-un bol mic și adaugă câteva picături de apă pentru a-l dilua și pentru a-l face perfect de aplicat pe piele . Utilizați un tampon de bumbac pentru a aplica pe coșuri și lasă-l pe timp de cel puțin 15 minute. În cele din urmă vă puteți spăla masca de casă cu apă călduță .

Chimen. Acest ingredient miraculos este folosit pentru a scăpa de cele mai multe dintre problemele de piele care ar putea afecta tenul nostru de-a lungul vieții noastre . În cazul acneei, tot ce trebuie să faceți este să aplicați o cantitate mică de miere pe coș, apoi se acoperă cu un bandaj . Lăați peste noapte, apoi dimineața puteți să-l clătiti cu apă călduță. Rezultatele vor fi vizibile abia dupa câteva sesiuni.

Lasă un răspuns