Iata 3 remedii pentru adolescenti impotriva cosurilor

Categories Frumusete & ModaPosted on

Inamicii brutali ai pielii cum ar fi acneea poate afecta tenul nostru. wdwqAceste remedii pentru adolescenti facute acasă sunt cele mai eficiente metode cu privire la modul de a scăpa de aceste defecte ale pielii. Răsfăța pielea si porii cu aceste tratamente faciale calmante pentru a avea o piele stralucitoare in mod natural si fara cusur.

Păstreaza lucrurile simple și foloseste-te de efectul fabulos al ingredientelor naturale pentru a crea tratamente faciale calmante si nutritive.

Otetul de mere

Aceasta lotiune fabuloasa te va ajuta sa scapi de cosuri în cel mai rapid și cel mai puțin dăunător. Otetul de mere este folosit pentru a păstra echilibrul pH-ului pielii intr-o forma de top. Cosurile pot fi usor tratate cu acest ingredient natural. Deschide porii cu abur sau apa calduta si apoi tamponeaza locurile afectate cu oțet de mere. Lăsați timp de 5-10 minute, în cele din urmă puteți să-l clatiti cu apa rece.

Miere și mere

Acest amestec fabulos de ingrediente naturale vă vor furniza cel mai bun tratament pentru a scăpa de punctele albe. În scopul de a te bucura de puterea de vindecare a acestei masti faciale, amesteca 3 linguri de miere cu un măr zdrobit. Pasta calmanta poate fi aplicata pe pete sau pe toată fața, în funcție de preferințele dumneavoastră. Lăsați amestecul timp de cel puțin 5-6 minute. Spălați masca naturala cu apa calduta.

Amidon de porumb

Asigurați-vă că includeti acest ingredient în îngrijirea pielii dvs., mai ales daca tenul tau este inundat de acnee. Adauga unele amidon de porumb la un bol mediu și se amestecă cu câteva picături de oțet. Asigurați-vă că veți obține o pastă ușor de aplicat, puteti plasa pe tenul tau perfect curat.

Suc de coriandru

Introdu in rutina săptămânala de îngrijire a pielii acest ingredient natural. Ia un bol mediu si amesteca 1 lingurita de suc ​​de coriandru, cu un varf de cutit de praf de turmeric. Utilizeaza acest remediu natural pentru a curata pielea de cosuri. În fiecare noapte înainte de a merge la culcare, curata tenul si aplica amestecul prezentat mai sus pe secțiunile deteriorate ale feței sau corpului. Dimineața vă puteți curăța din nou porii.

Lasă un răspuns