Ce să porți și ce să nu porți la o nuntă

Categories Frumusete & ModaPosted on

nunta

Alegerea unei rochii pentru o nuntă poate deveni un pas dificil și stresant , chiar dacă sunteți un oaspete mai ales în cazul în care invitația nu spune codul vestimentar . Toată lumea știe că la o nunta o femeie trebuie să se imbrace ca să nu concureze cu mireasa . Prin urmare , albul este total ieșit din discuție . În acest context , dacă nu știți ce să purtați la o nuntă nu trebuie să intrați în panică și să încercați alte culori , cum ar fi nud sau pasteluri . Ar trebui să alegeți rochia în funcție de locația și ora nunții .

De obicei , există trei principale coduri pe care trebuie să le urmați atunci când alegeți ținuta potrivită pentru o nuntă . Dacă pe invitație spune ” cravată neagră „, și aveți un total gol în cap , nu vă faceți griji. În acest caz , rochia ar trebui să fie lungă sau foarte lungă, și purtată cu sandale cu toc înalt . Evitați pantofii și dresurile!

Chiar dacă negru este cea mai sigură culoare , poti să mergi , de asemenea, pe culori mai vii, mai ales în zilele fierbinți de vară . Un costum ” cocktail ” înseamnă ceva mai putin formal pe care trebuie să-l alegeți în funcție de locația nunții.

O rochie până la genunchi făcută dintr-un material special , cum ar fi mătase sau catifea este alegerea ideală. Pe de altă parte , dacă sunteți invitată la o nuntă pe plajă , o ținută casual funcționează perfect. Desigur , casual înseamnă o rochie feminină , răcoroasă, cu imprimeuri florale sau într-o culoare simplă, purtată cu sandale plate . În acest caz , puteți o floare în spatele urechii și renunțați la toate bijuteriile fantezie.

Spune „nu” la alb

Nu purta o rochie albă deoarece acesta este privilegiul miresei. Alege pasteluri sau culori calde, bronz sau ciocolată, care sunt cele mai bune culori pentru o ținută de nuntă. În ceea ce privește țesăturile, mătasea, organza, tafta și sifon sunt cele mai prețioase. Un material frumos poate fi întotdeauna un truc și spune mai mult decât orice rochie împodobită.

Îmbracă-te pentru a respecta și nu pentru a impresiona

Alegerea ținutei potrivite pentru o nuntă înseamnă în primul rând respectul pentru cuplul căsătorit și alți invitați. Păstrați-l destul de clasic și evită să dezvălui prea mult pielea.

Pantofi

Primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când te decizi asupra pantofilor potriviți este ca ei să îți ofere un maximum de confort. Prin urmare, alege tocuri rezonabile mari care le poate da un aspect elegant.

Lasă un răspuns