Cum să te îmbraci la o petrecere în funcție de codul vestimentar impus

Categories Frumusete & ModaPosted on

cod vestimentar

Alegerea unui costum potrivit pentru un cod vestimentar poate fi dificilă , dar odată ce ați învățat elementele de bază , aveți posibilitatea să alegeți ținuta potrivită mai ușor . Dacă invitația dumneavoastră de petrecere include un cod vestimentar sau nu, vă puteți da seama ce să purtați cu câteva sfaturi simple.

Aflați mai multe despre codurile de rochii de petrecere și alegeți aspectul potrivit pentru fiecare eveniment , și veți avea ceva probleme în alegerea hainelor potrivite chiar și atunci când invitația dumneavoastră nu are nici un cod vestimentar recomandat . Aici sunt codurile imbrăcăminte explicat , de la cele mai elegante la casual.

White Tie (Cravată albă)

Când primiți o invitație la un eveniment cravată albă , doar cele mai bune elemente din garderoba ta vor fi suficiente. Gândiți-vă la rochii de seara formale și bijuterii pe care le purtați doar la ocazii speciale . Pentru cele mai multe evenimente White Tie, mănușile sunt opționale , dar ele sunt întotdeauna binevenite și vă pot ajuta să atingeți Codul vestimentar mult mai ușor . Pentru păr și machiaj , rămâneși la coafuri simple și sofisticate : cocuri și manichiură franțuzească .

Black Tie (Cravată neagră)

Evenimente foarte formale , dar un pic mai puțin elegante , evenimentele cravată neagră sunt unul dintre codurile de rochie pentru petrecere , care este interpretat greșit cel mai frecvent . Nu trebuie să rămânem la rochii lungi sau chiar rochii pana la genunchi. Geanta perfectă este un clutch și modul corect de a alege bijuteriile este : fie un colier sau cercei candelabru .

Black Tie Optional

Partea opțional este un sfat pentru barbații , care pot purta costume negre în loc de smokinguri . Pentru femei , se aplică aceleași reguli ca și pentru cravata neagră, rochie pentru petrecere. Păstrați rochiile până la genunchi sau mai jos . Dacă doriți să purtați o rochie mai scurtă sau fustă , asigurați-vă că este cu adevărat potrivită.

Black Tie Formal Creativ

În timp ce codurile de rochie de petrecere pentru cravată albă și cravată neagră implică , de obicei, un aspect simplu și elegant , vă puteți asuma mai multe riscuri atunci când vine vorba de cravată neagră creativă. Asta înseamnă mai puține restricții pentru lungime tiv, și pantalonii de seară devin o altă opțiune bună . Asociază o rochie cu un pulover sau mergi pe articole separate din țesături mai scumpe . Ar trebui să rămâneți în continuare la un clutch , dar nu mai este recomandată o coafura sofisticată.

Cocktail

Micuța rochie neagră este cu adevărat vedeta ținutei dvs. , atunci când invitația spune cocktail sau semiformal . Codurile rochiei de petrecere permit o libertate mai mare, mai ales în departamentul de machiaj, atunci puteți încerca o loțiune de corp stralucitoare sau chiar buzele lucioase . Jocurile de împletitituri și cozi de cal sunt o alegere exceșentă pentru păr. Vă puteți asuma, de asemenea, puține riscuri în ceea ce privește culorile.

Festiv

De asemenea, cunoscut sub numele de ținută de vacanță sau Cocktail Creative , codul vestimentar festiv testează creativitatea dvs. atunci când vine vorba de culoare . Fiți îndrăzneață în alegerile de culoare și bijuterii fără a purta ceva prea sclipicios . Ai, de asemenea, permisiunea de a străluci atunci când vine vorba de pantofi și poșetă, dar nu exagera cu o multe elemente ostentative . Un cardigan peste o rochie este un o alegere bună.

Casual Chic

Când vine vorba de codurile vestimentare de petrecere , Casual Chic este , de asemenea, cunoscut sub numele de casual inteligent . Puteți încerca o nuanță închisă de blugi . Sacourile și chiar costumele sunt printre opțiuni. Când nu sunteți sigure dacă ținuta este prea elegantă pentru casual chic , purtași-o oricum . Pentru păr și machiaj, nu faceți prea mult tam-tam.

Lasă un răspuns