Motive întemeiate pentru care ar trebui să faci sex în fiecare zi

Categories Sex & RelatiiPosted on

TheBigO-MainPhoto

Dacă ai crezut că singurul beneficiu al sexului este plăcerea, am o veste pentru tine. A face dragoste este o plăcere pentru adulți. Și a face dragoste în mod regulat este chiar mai bine.

Nu numai că vă ajuta să dormiți bine, vă scutește de stres și arde calorii, există, de asemenea, multe alte motive pentru care e bine să faceți sex mai des.
Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară. Un studiu recent spune că bărbații care fac sex mai mult de două ori pe saptamana, au un risc mai mic de a avea un atac de cord, decât bărbații care au avut sex mai puțin de o dată pe lună.

Păstrează pielea noastră tânără și sănătoasă. Sexul crește circulația sângelui, care ajută la pomparea de oxigen pentru pielea noastră rezultând un aspect mai luminos, care explică acea strălucire după sex. Sexul regulat poate să ne facă să arătăm mai tinere. Sex stimulează producția noastră de colagen natural, care potolește petele de vârstă și lăsarea pielii. Deci, pur și simplu pune , mai multe riduri în pat = mai putine riduri pe fata ta !

Stimulează imunitatea . Știi zicala , ” Un măr pe zi tine doctorul departe ” ? Se pare că a fost o greșeală de scriere în jurnalul medical. Ar trebui să fi spus , ” având sex o dată sau de două ori pe săptămână crește nivelul de un anticorp numit imunoglobulină A ( care luptă împotriva răceli și alte infecții ), care ține într-adevăr doctorul departe! ” Deducere : mai mult sex înseamnă un sistem imunitar mai puternic.

Hormonii nu numai că controlază unitățile noastre sexuale , dar, de asemenea, starea părului nostru. Cercetările au arătat că o viață sexuală satisfăcătoare rezultă într-un păr sănătos, bogat datorită capacității crescute a organismului de a primi și de a metaboliza nutrienți eficienti. Dovada faptului ca Angelina Jolie și Catherina Zeta -Jones au o viata sexuală sănătoasă!

Pierderea în greutate: Orgasmul arde calorii. Oamenii de știință estimează că un orgasm arde intre 60-100 de calorii. Și nici măcar nu sunt numărare toate caloriile pe care le ardem înainte de a ajunge la el!

 

 

Lasă un răspuns