Un scurt ghid pentru interpretarea limbajului nonverbal al femeilor

Categories DiversePosted on

Comunicarea verbala nu este singurul mod in care femeia ta isi exprima emotiile. Acordarea atentiei semnalelor limbajului corpului este importanta daca vrei sa intelegi cu adevarat femeile. De aceea am scris acest scurt ghid pentru interpretarea limbajului corpului feminin. Fie ca este vorba de expresiile fetei sau de gesturile mainii, corpul unei femei iti spune cum se simte.

Fiecare fiinta umana are un comportament non-verbal prin care isi exprima adevaratele sentimente. Dupa cum am aflat din serialul Lie to Me, imitarea fetei unei persoane ne spune de fapt adevarul. Acordand atentie corpului unei femei, vei sti cum se simte acea femeie. Cand inveti totul despre interpretarea limbajului corpului feminin, vei sti cum sa abordezi o femeie si sa-i vezi adevaratele sentimente.

Prin comunicarea non-verbala, o femeie iti arata daca se simte confortabil, dar poate, de asemenea, sa arate defensiva sau supunere cu miscarile corpului. Indiferent daca este stransa sau se framanta, expertii in limbajul corpului au dezvaluit ce inseamna asta si vei fi devenit si un expert in limbajul corpului, odata ce termini de citit acest articol.

Limbajul corpului este un lucru uimitor care ne spune chiar si lucrurile pe care persoana la care ne uitam nu vrea sa le stim si nu le-ar spune niciodata, dar daca acordati cu adevarat atentie limbajului corpului unei femei, ea va va spune secretele ei. cu miscarile corpului ei. Si vei sti ce se intampla in capul ei daca doar ii vei observa limbajul corpului.

O sa va spun toate secretele limbajului corpului feminin pe care le cunosc expertii in limbajul corpului. Deci, daca ati asteptat cu nerabdare sa invatati despre limbajul corpului feminin, cititi mai departe si interpretarea limbajului corpului feminin va fi o noua abilitate a dvs.

Un scurt ghid pentru interpretarea limbajului corpului feminin

Interpretarea corecta a limbajului corpului feminin este importanta daca vrei sa stapanesti limbajul corpului feminin, asa ca trebuie sa inveti totul despre semnalele limbajului corpului.

Dupa ce vei citi acest scurt ghid pentru a interpreta corect limbajul corpului feminin, vei avea o mai buna intelegere a femeilor si vei avea mai mult noroc cu ele.

Citirea limbajului corpului feminin

Expertul in limbajul corpului a subliniat ca nu este suficient sa-i observi miscarile corpului pentru a invata sa citesti limbajul corpului, deoarece trebuie sa iei in considerare modul in care se comporta de obicei.

De exemplu, daca este mereu cocheta, probabil ca atinge oamenii atunci cand vorbeste cu ei si probabil ca arata alte semnale ale limbajului corpului caracteristice unui flirt. Dar asta nu inseamna ca poti considera ca este un semn sigur al unui flirt daca o face mereu si cu toata lumea.

Deci, daca ea te atinge des in timp ce voi doi vorbiti, trebuie sa comparati aceasta atingere cu felul in care ii atinge pe ceilalti. Daca este mai frecvent decat cu altii sau este diferit intr-un alt fel, acea diferenta este modul in care vei sti daca este un semn sigur. De exemplu, daca iti atinge pieptul, dar ii atinge pe altii pe brat, acesta este un mod diferit de a atinge.

Nu trebuie sa va bazati pe comunicarea verbala pentru ca veti invata cum sa intelegeti comportamentul non-verbal.

Pentru a invata citirea limbajului corpului, cititi aceste exemple:

1. Inclinarea capului

Acest act ii arata celeilalte persoane ca o asculti si o incurajezi sa vorbeasca in continuare. Majoritatea femeilor fac asta atunci cand vorbesc cu oamenii, mai ales daca simt ca persoana cu care vorbesc detine autoritate asupra lor, dar poate fi si un semn de supunere.

Barbatii cred adesea ca sunt intr-o pozitie de control atunci cand vad acest gest. Poate ca femeile nu intentioneaza sa fie interpretat asa, dar asa o vad barbatii cu autoritate.

2. Spatiu si inaltime

Spatiul si inaltimea pe care o persoana le ocupa spun multe despre emotiile si atitudinea sa. Multe femei tind sa ocupe cat mai putin spatiu posibil; este o forma de limbaj corporal feminin care a devenit o mostenire si a fost transmisa de-a lungul generatiilor.

Acest lucru se datoreaza faptului ca femeile erau supuse barbatilor si, de cele mai multe ori, nu erau in pozitie de autoritate. A avea o postura aplecata sau a se strange intr-un spatiu foarte mic sunt semne ca nu detine controlul si este supusa.

Cu toate acestea, o femeie care sta in picioare sau sta foarte dreapta, cu picioarele departate si umerii pe spate, arata autoritate. Femeile folosesc aceasta comunicare non-verbala pentru a arata ca se simt in control asupra situatiei si cer respect.

3. Gesturi in timpul ascultarii sau vorbirii cu ceilalti

Gesturi precum strangerea bratelor, jocul cu bijuterii sau parul sau atingerea gatului inseamna adesea ca este stresata sau nervoasa, dar multe articole ii invata pe barbati ca acestea sunt semne clare ca o femeie este atrasa de ele. Cu toate acestea, agitatia este de fapt un semn de suferinta. Cand observi, incearca sa o faci sa se simta mai confortabil sau sa inchei conversatia.

Uneori poate fi un semn de flirt, dar nu este intotdeauna cazul. Daca esti femeie, incearca sa eviti sa faci asta daca vrei sa arati de parca detii controlul asupra lucrurilor. Pentru a afla totul despre interpretarea limbajului corpului feminin, continuati sa cititi acest articol si sa nu aveti incredere in fiecare articol pe care il vedeti in alta parte, deoarece exista multa dezinformare in jur.

4. Un zambet

Aproape toata lumea crede ca un zambet este un semn de bucurie, fericire si prietenie, dar femeile tind sa zambeasca atunci cand sunt nervoase. Unele femei vor zambi in momente nepotrivite sau vor zambi excesiv si asta te-ar putea deruta.

Pentru a sti cu siguranta, cel mai bine este sa fii in continuare atent la alte indicii ale limbajului corpului, precum si la ceea ce spune ea in acel moment. Daca este nervoasa, probabil ca se va arata si in alte moduri.

5. Cand da din cap

Ceea ce este interesant la inclinarea capului este ca femeile le folosesc mult mai des decat barbatii. Barbatii de obicei dau din cap doar atunci cand sunt de acord cu ceea ce spune persoana respectiva, dar cu femeile, ar putea insemna si ca ea te incurajeaza sa continui sa vorbesti sau arata ca te asculta. Asa ca, daca esti femeie, fii constient de asta, deoarece barbatii vor interpreta adesea ca incuviintarea ta ca un acord sau un semn de supunere.

6. Aplecat inainte

Aplecarea inainte ar putea fi interpretata ca flirt, deoarece femeile se inclina uneori inainte cand sunt cochete. Cu toate acestea, o fac si atunci cand sunt implicate intr-o conversatie care incepe sa devina intensa, asa ca este din nou important sa luam in considerare si alte lucruri in afara de limbajul corpului feminin. Daca te afli intr-un mediu profesional si intr-o conversatie aprinsa, probabil ca ea este doar foarte angajata.

7. Gesturi cu mainile

Probabil ati observat deja ca multe femei vorbesc cu mainile. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt investiti emotional in conversatie, dar folosirea prea multa gesturi emotionale expresive ale mainii poate parea altor persoane ca femeia este prea investita sau va parea implicata emotional in subiect. Femeile par ca nu detin controlul asupra lor sau asupra emotiilor atunci cand folosesc prea mult gesturile mainii.

8. Strangere de mana

O strangere de mana slaba arata ca o femeie este nervoasa, timida, supusa sau intimidata. O strangere puternica de mana, insa, arata ca o femeie se afla intr-o pozitie de autoritate si are incredere si controleaza.

9. Daca isi da ochii peste cap

Rolul ochilor este adesea un semn de frustrare sau nerabdare. Daca este verbal rezervata si tacuta, ea incearca sa ramana politicoasa, dar isi pierde rabdarea. Schimbati subiectul conversatiei sau incheiati-l.

10. Contact vizual direct

Daca o femeie face contact vizual direct, ea este foarte implicata in conversatie si nu este supusa. Poate ca face contact vizual direct pentru a-ti arata ca ai toata atentia ei. Unele articole spun ca este un semn de atractie, dar nu trebuie neaparat sa fie asa.

Cu toate acestea, lipsa contactului vizual este adesea un semn de supunere. Daca face contact vizual, dar apoi se uita rapid in jos, asta inseamna de obicei ca flirteaza, dar ar putea insemna si ca iti este supusa.

11. Isi incruciseaza bratele

Cand isi incruciseaza bratele, ar putea fi un semn de defensiva. De cele mai multe ori, acesta este cazul daca se intampla sa se simta amenintata sau sa fie in mijlocul unei certuri, dar femeile fac acest lucru atunci cand nu sunt de acord cu cineva in timpul unei ceartari sau unei conversatii. Ar putea insemna, de asemenea, ca s-a plictisit de conversatie si vrea sa se termine. Dar din nou, fii atent si la celelalte semne pentru a sti sigur.

12. Daca bate cu degetele in masa 

Tobatul sau batetul cu degetele pe masa sunt adesea semne de plictiseala sau nerabdare, asa ca s-a saturat de conversatie sau de situatie. Poate ca s-a saturat sa astepte, sau conversatia unilaterala o frustreaza.

13. Incheietura mainii expuse sau palma deschisa

Femeile de multe ori nu-si dau seama, dar atunci cand sunt supuse, arata palma deschisa sau descopera o incheietura. Ea este fie deschisa la sugestiile tale cu privire la ce sa faci in continuare, fie se inclina in fata autoritatii tale.

14. Isi blocheaza gleznele

Este tulburata de conversatie sau se simte nervoasa. Daca o face brusc in conversatie, inseamna ca subiectul o face sa se simta inconfortabil, asa ca schimbati subiectul pentru a o face sa se simta din nou confortabil. Cu toate acestea, nu este intotdeauna adevarat ca asta inseamna ca o femeie este nervoasa, deoarece unele femei isi incruciseaza in mod natural picioarele la glezne.

15. Pupilele dilatate

Contactul vizual va va arata cum se simte. S-a dovedit ca fiecare fiinta umana are pupilele dilatate atunci cand vede ceva ce isi doreste si, deoarece este adevarat pentru fiecare fiinta umana, este adevarat si in limbajul corpului feminin. Daca o chemi sa iasa la o intalnire si i se dilata pupilele, ea iti arata ca vrea sa iasa cu tine.

16. Cand clipesc repede

Din cauza desenelor animate si a filmelor, multi oameni cred ca clipirea ochilor este o parte a comportamentului de flirt al femeilor, dar cel mai probabil nu este cazul, deoarece femeile clipesc adesea rapid atunci cand sunt incomode sau nervoase. Cand te apropii de o femeie, daca clipeste rapid, este un semn ca poate se simte amenintata sau este un semn ca este anxioasa.

17. Daca isi musca buzele

Muscatul de buze apare adesea atunci cand este ingrijorata, stresata sau anxioasa, dar multi barbati o considera un semn de atractie. Cu toate acestea, atunci cand arata dorinta, va fi insotita de un contact vizual intens. Daca nu este, probabil inseamna doar ca este stresata sau nervoasa. Strangerea buzelor, totusi, inseamna ca nu are incredere sau dezaproba in tine, asa ca daca face asta atunci cand te apropii de ea, renunta la ea.

18. Mainile pe solduri

Majoritatea femeilor isi pun mainile pe solduri atunci cand au o cearta sau este pe cale sa fie una. Barbatii il vad de obicei ca pe un semn de agresivitate, dar poate insemna si ca ea detine controlul asupra situatiei.

Limbajul corpului pozitiv al femeilor

Exista un limbaj corporal pozitiv si un limbaj negativ al corpului si cu cat o femeie este mai implicata si interesata, cu atat vei vedea mai mult limbajul corpului pozitiv. Daca ea se apleca si se confrunta direct cu tine, acesta este un limbaj corporal pozitiv. Daca isi inclina corpul sau se inclina, acesta este limbajul corpului negativ. Cand o fata iti ofera atitudine sau nu-ti place ceea ce spune, inclina-ti corpul departe de ea sau apleca-te, deoarece acest tip de comportament te va face mai atractiv pentru ea, deoarece arata ca esti un barbat de mare valoare. cine nu suporta asta.

Unul dintre semnalele din limbajul corpului ca e indragostita de tine este daca sta in fata ta si se joaca cu parul ei, iar altul este daca corpul ei este aliniat catre tine. Poate chiar a inceput sa se inroseasca sau sa-si indeparteze privirea, dar este fericita. Poate ca face contact vizual intens cu tine in timp ce da din cap. Daca o atingi, te atinge si ea. Poate chiar se topeste in atingerea ta; ii place, se apleca si isi relaxeaza muschii.

Femeile si minciuna

Daca vrei sa inveti totul despre interpretarea limbajului corpului feminin pentru a invata cum sa vezi cand te minte, ar trebui sa stii si ceva despre femei si minciuna.

Chestia este ca barbatii si femeile mint diferit pentru ca motivatiile lor sunt diferite.

Barbatii mint de obicei pentru a parea mai interesanti, de succes si mai puternici. De fapt, un fapt amuzant este ca, in medie, un barbat va minti despre sine de opt ori mai mult decat despre ceilalti.

Femeile, insa, mint mai mult pentru a proteja sentimentele cuiva sau pentru a face pe cineva sa se simta mai bine cu ele insele. O fac mult mai des decat mint despre ei insisi.

Expresiile faciale si mimica va pot oferi indicii de limbaj corporal atunci cand cineva va minte.

Limbaj al corpului care indica faptul ca este interesata de tine

Interpretarea limbajului corpului unei femei nu va fi dificila odata ce inveti totul despre comportamentul feminin de flirt. Acesta este motivul pentru care va voi spune despre toate indiciile de limbaj corporal la care ar trebui sa fiti atenti. Poate ca nu stii asta, dar femeile sunt foarte constiente de spatiul lor personal... asa ca daca intra des in spatiul tau, te place. Fiti atenti si la expresiile fetei si mimica ei.

Deci, pentru a invata cum sa interpretezi limbajul corpului feminin, citeste despre aceste semne ca ea este interesata de tine.

1. Isi atinge gatul si se joaca cu parul

Daca o surprinzi facand asta in timp ce faci un contact vizual intens, nu exista nicio indoiala ca e indragita de tine. Dar este nevoie de mai mult de un semn pentru a stapani cu adevarat interpretarea limbajului corpului feminin, asa ca priviti intotdeauna imaginea de ansamblu cand observati detaliile.

2. Isi arcuieste spatele

Motivul pentru care femeile fac acest lucru este pentru a atrage atentia asupra picioarelor si sanilor lor. Ea vrea de fapt sa-i observi corpul, dar nu te confuzi daca pur si simplu se intinde.

3. Ea se inroseste si chicoteste

Cele mai vechi si mai clare semne ca e indragostita de tine sunt atunci cand incepe sa roseasca si sa chicoteasca ca o adolescenta. Sa recunoastem, probabil ca nu esti chiar atat de amuzant. Interpretarea limbajului corpului feminin in acest caz nu este chiar atat de dificila.

4. Daca atrage atentia asupra buzelor ei

Cand atrage atentia asupra unei parti a corpului, cum ar fi buzele ei, aplicand incet ruj, ea vrea sa ai imaginea in cap ca o saruti.

5. Iti invadeaza spatiul personal

Ea se va aseza langa tine si se va apleca spre tine si poate va fi sensibila intentionat, pentru a-ti arata ca este interesata de tine.

6. Se uita si zambeste la tine

Te va lasa sa o prinzi uitandu-se la tine pentru ca vrea sa o observi si sa realizezi ca este interesata sa iasa cu tine. Zambetul este acolo pentru a spori efectul.

7. Isi atinge fata si isi invarte parul

Vei sti ca e indragita de tine cand incearca sa te faca sa o observi atingandu-i buzele, fata sau barbia, rasucindu-si parul sau chiar batandu-si genele. Ea le foloseste pentru a te excita.

8. Se comporta ca o domnisoara in dificultate

Barbatilor le place sa fie protectori si sa apere femeile, asa ca femeile vor folosi acest fapt atunci cand flirteaza. Iti va atrage atentia cautandu-ti ajutorul pentru lucruri pe care le-ar putea face singura. Actul domnisoara in primejdie este un semn al limbajului corpului pentru a-ti atrage atentia si a te face sa te simti dorita.

9. Nu isi poate tine mainile departe de tine

Dupa cum am spus mai devreme, compara cum si unde te atinge cu cum si unde atinge alti oameni. Doar asa vei sti cu siguranta ca acesta este un semn de atractie.

10. Ii place sa fie aproape de tine

Daca te place, va dori sa fie aproape de tine. Ea va incerca sa stea langa tine si iti va invada spatiul personal cand vorbesti.

11. Ea vorbeste despre viitor

Desi s-ar putea sa nu fie limbajul corpului, atunci cand vorbeste despre viitor, este un semn ca te place, asa ca cred ca merita mentionat si aici.

Cu toate acestea, semnele limbajului corpului care arata ca nu este interesata de tine includ privirea in alta parte si nu face contact vizual direct cu tine, precum si intoarcerea ei de la tine de parca ar vrea sa paraseasca conversatia. Alte semne ca nu-ti place sunt daca respiratia ei este superficiala si incordata si daca ofta si pare iritata. Sa-i incrucisezi bratele este un alt semn rau, precum si sa te retragi putin si sa te indepartezi de tine dupa ce ai atins-o. Daca chiar nu te place, va arata de parca se simte neplacut dupa ce o atingi intr-un mod prietenos si o va arata cu o expresie faciala nefericita.

Sper ca acest articol te-a ajutat sa intelegi limbajul corpului femeilor si ca te va ajuta atunci cand incerci sa atragi o femeie. Dar trebuie sa subliniez inca o data ca nu ar trebui sa sari la nicio concluzie doar pentru ca observi un mic semn; ar trebui, in schimb, sa priviti intotdeauna imaginea de ansamblu si sa luati in considerare situatia si contextul.

Este nevoie de timp pentru a invata cu adevarat totul despre interpretarea limbajului corpului feminin, asa ca ai rabdare si citeste din nou acest articol. Gaseste si cateva carti despre asta daca vrei cu adevarat sa fii sigur la ce gandeste ea cand vorbeste cu tine. Si va fi o cunoastere foarte utila pentru ca nu va mai trebui sa te intrebi niciodata daca o fata este atrasa de tine... deoarece ea iti va spune cu limbajul ei corporal.