Idei fenomenale pentru fetele single de sarbatori

Categories DiversePosted on

Ajunul Anului Nou urmeaza. O noapte de presiune pentru a face ceva cool, presiunea mentala ca trebuie sa ai pe cineva pe care sa saruti, cu care sa te simti bine. asteptarile sunt atat mari, incat Ajunul devine o bomba cu ceas de proportii epice. Este un moment unic pe an si tensionat. Si in plus, ce sa facem cand suntem singure si simtim ca ar trebui sa ne ascundem in casa, cu pisica, sa ne uitam la TV? Iata cateva idei pentru a scapa de presiune si pentru a ne distra cat mai mult posibil, dupa o proaspata despartire.

Da naibii Revelionul si ramai acasa. Ca sa nu auzi toate comentariile de genul „Vai, a fost atat de misto, trebuia sa vii si tu!”, timp de doua saptamani de ianuarie, asteptarea ajunului cu un prieten apropiat sau doi, cu pisica ta, cu o sticla de sampanie sau doua si cu un televizor plat este foarte acceptabila ca alternativa la petrecerile imense si scumpe. In plus, daca nu ai chef sa iesi, nu trebuie – despartirile sunt destul de dure, iar Revelionul este o noapte la fel de dura, indiferent cat de lunga a fost relatia ta. Asa ca da naibii petrecerile si ramai acasa.

Declara o petrecere anti-Revelion. Stresul noptii Anului Nou vine din faptul ca toata lumea se asteapta sa petreaca incredibil de nebuneste. Daca tu nu simti la fel, poti sa faci la tine acasa o petrecere anti-rev: cativa prieteni, fara asteptari mari, este o alternativa buna pentru a ignora noaptea cea mare si pentru a ramane intr-un cadru confortabil, fara sa te fortezi sa participi la o petrecere imensa. Fiecare sa aduca ceva de baut si ceva de mancat si nu veti avea de ce sa va faceti griji. Puteti sa faceti si o tema a petrecerii, cu costume.

Daca vrei sa mergi la o petrecere, pana la urma, ia cu tine mai multi prieteni single. Daca nu vrei sa ramai singura care nu se saruta la miezul noptii, planuieste dinainte sa aduci prieteni singuri cu tine. Cu 10 minute inainte sa fie miezul noptii, adunati-va intr-un punct comun si la ora 00:00, imbratisati-va in grup. Ati scapat de o problema si veti fi si invidiati de toata lumea!

Amesteca-te prin multime. Este relativ usor sa intalnesti pe cineva single la o astfel de petrecere. Daca nu esti pregatita sa incepi sa-ti dai intalniri, poate fi o provocare amuzanta sa vorbesti cu cat mai multa lume de la petrecere.

Lasă un răspuns