Lucruri gratuite si bune de facut la o intalnire

Categories Sex & RelatiiPosted on

Tu si persoana care ti-e draga tare ati trecut de etapa cinelor scumpe si de vizionarea filmelor, iar acum vreti sa mutati lucrurile si in alt spatiu, pentru a deveni mai intimi, in mod natural. Este o faza minunata intr-o relatie, pentru ca amandoi aveti sansa sa deveniti mai apropiati si sa salvati, in acelasi timp, bani.

Da, doamnelor si domnilor, este timpul in care puteti face lucruri impreuna fara sa coste un leu si nimeni nu are o problema cu asta. Asadar, ce veti face cu aceasta libertate dulce? Ei bine, iata c ateva idei standard, dar romantice, pentru a va continua ascensiunea spre o relatie stabila, frumoasa si profunda, fara sa va deranjati bugetul.

UN CONCERT CU INTRARE GRATUITA. Daca este primavara sau vara si va place mult muzica, sansele sa gasiti o trupa/un artist/un band de calitate care sa cante intr-un parc sau intr-un loc deschis, pe gratis, sunt mari. Festivalurile mici de jazz par sa se iveasca din ce in ce mai des in perioada aceasta, iar trupele locale care doresc expunere vor performa pentru public in timpul targurilor si la evenimente sponsorizate, care sunt de obicei, cu intrare libera pentru public.

PE PLAJA. Daca nisipul si surfingul este placerea ta, plaja este o alegere minunata pentru o intalnire. Unele plaje sunt mai populate ca altele, asa ca incearca sa gasesti una care nu are foarte multa aglomeratie. E posibil sa te coste ceva mai mult, dar distractia pe plaja este amuzzanta si sexy, asa ca ai o scuza rezonabila si poti sa te apropii rapid de celalalt, cand va jucati in apa.

LA PETRECERE. Esti un party animal? Cei extrovertiti cu siguranta se distreaza la acest tip de intalnire. vibe-ul poate fi ambiental, dress code nu exista, si indiferent de stil, poti sa vezi cum se poarta partenerul de intalnire si cu tine, si cu ceilalti din jur. Este amuzant/a? este real/a? este ignorant/a sau rautacios/oasa? Vei observa imediat ce fel de persoana este.

FILME VECHI. Sterge DVD-urile prafuite, faceti o seara de filme clasice, vechi. Alaturi de popcorn si suc, faceti din aceasta seara una amuzanta, cuibariti in canapea, testand chimia romantica. In final, s-ar putea sa nu vedeti tot filmul acela vechi.

Lasă un răspuns