Flirtul si intalnirile – pasi pentru timide sau curajoase

Categories Sex & RelatiiPosted on

Fiecare femeie are o capacitate sexy de a flirta, pentru a atrage atentia unui tip. Totusi, nu toate femeile au acea incredere de sine si nu stiu cum sa aduca la suprafata latura flirtului. Flirtul joaca un rol major in lumea intalnirilor, a datingului. Daca nu ii dai unui tip un semnal verde care ii sugereaza ca esti interesata de el, nu pricepe. Nu numai fetele fac asta, ci si barbatii au indoieli si nesiguranta. Asa ca daca vrei sa captezi un barbat in mrejele tale, fii atenta sa nu fii agresiva, ci in ton cu personalitatea ta. Daca esti mai timida, alege un flirt mai nevinovat, dar cu un mesaj puternic.

Pentru fetele timide:

Fa contact vizual si zambeste. Daca trece pe langa tine un barbat care te intereseaza, uita-te la el si ofera-i un zambet placut. Zambetul este o invitatie, ii arati ca esti prietenoasa cu el.

Daca zambeste si el, intoarce-te! Odata ce ai avut contact vizual cu el si i-ai zambit, mingea e la tine. Daca iti zambeste, continua sa mergi. Dupca cateva secunde, intoarce-te si zambeste-i iar. Cu siguranta te verifica si daca te gaseste atragatoare, va vedea asta si va zambi iar. Daca are curaj, va veni la tine si veti incepe sa vorbiti – de acolo te descurci.

Picior peste picior. Daca stai jos si vezi un tip care iti place, arata-i un zambet dragut si pune-ti piciorul peste picior incet. Zambetul si contactul vizual il vor anunta ca esti interesata de el, dar picioarele ii vor atrage atentia si va fi si mai curios in privinta ta. Aminteste-ti ca barbatii sunt creaturi vizuale, asigura-te ca iti vede calitatile fizice. Daca nu porti fusta, ai putea sa faci alt gest: atinge-ti ceafa si maseaz-o incet, de parca nu stii ca se uita la tine.

Pentru fetele deloc timide:

Priveste si vorbeste! Daca vezi un tip care iti place, contactul vizual este o regula, de vreme ce acesta este cea mai puternica arma cand vrei sa te conectezi cu cineva. Totusi, daca nu esti timida si nu ti-e teama sa faci un pas mai indraznet, poti sa ii vorbesti in timp ce trece pe langa tine. poti sa ii spui un „buna” sexy, cu o voce subtila. Daca iti raspunde, poti zambi iar si sa te uiti de sus in jos la el. Asta il va asigura ca esti interesata de el, fara sa fii agresiva.

Incepe conversatia. Daca esti dispusa sa faci prima miscare si intentiile tale mai evidente, poti sa incepi tu conversatia cu el. Vino cu o scuza sa vorbiti, intreaba-l de directii, o opinie sau ceva – orice care sa va implice intr-o conversatie. Daca e si el interesat, nu va trebui sa te chinui prea tare pentru ca va fi prietenos si va flirta si el.

Ofera si intreaba de numere. Recunoaste, daca v-ati vazut intamplator si vrei sa-l revezi, trebuie sa ii ceri numarul lui de telefon, daca nu ti-l cere el primul sau poti sa il scrii pe al tau pe un servetel si sa i-l lasi. Daca exista chimie, te va suna curand.

Lasă un răspuns