Secrete bizare din spatele manechinelor

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cei care s-au aflat inspatele scenelor Saptamanei Modei au putu vedea lookuri minunate, fabuloase, dar de asemenea au privit mai indeaproape pentru a iti impartasi si tie anumite secrete.

Secretul nr.1: ei folosesc chestii ciudate pe modele. S-a folosit clei, ruj ca fard de ochi si barete din par natural. Creativ, ce-i drept, dar bizar.

Secretul nr.2: hairstylistii si makeup-artistii sunt fortati sa spuna lucruri ridicola dar cu o fata foarte sobra. Designerii tind sa aiba inspiratii ciudate pentru lookurile lor si asta trece la oamenii care se ocupa de machiaj si de par. De exemplu, s-a auzit in spatele scenelor – „O Cleopatra melancolica – la Gary Graham.” Nu au sens majoritatea, precum: inspiratii de acest gen mai sunt: „Fascismul – dar cu sclipici”, „Miss Hawaii in anii 50, bronzate, aurii”, „Meduza”!!!

Secretul nr.3: modelele nu sunt perfecte! Poate o stiai deja, dar trebuie sa ti se confirme. Modele nu au pielea toata curata, lipsita de pete sau de nuante – de la prea mult stat la soare; au pielea rosie – de la anumite produse; cosuri chiar!

Secretul nr.4: motivul pentru care nu poti sa copiezi nuanta rujului este pentru ca nu exista – deocamdata. La fiecare show, artistii de make-up au amestecat propriile nuante de ruj, blush si nuante ale fardurilor de pleoape, pe modele.  Uneori, noile nuante si-au facut drum prin colectiile de brand. Tu poti sa incerci acasa sa le amesteci.

Secretul nr.5: unghiile sunt false. Ei bine, multe dintre ele sunt. Show-urile ne arata modele de unghii bizare. Realitatea este ca nicio manichiurista nu poate sa faca toate astea odata pe 20 de modele intr-un timp foarte scurt. Asa ca ei pacalesc. Vopsesc unghiile false din timp si le aplica in culise.

Lasă un răspuns