Cat-women la putere

Categories DiversePosted on

Fetele-feline sunt femei care arata sau iti amintesc de pisici. Asta se poate face printr-un machiaj simplu, costume si rochii, sau prin limbajul trupului – miscari, manevre, voce. Cele mai bune fete-pisicute au lookul si personalitatea unor pisici.

Cea mai cunoscuta femeie este Cat Woman. Cat Woman este un soi de infractoare si iubita, si urata de cei din povestile cu Batman. Provoaca multa confuzie! Pe de o parte, este o hoata careia ii place sa lase conflicte amuzante in urma ei. Pe de alta parte este teribil de sexy, senzuala si atragatoare.

Desenele animate japoneze sunt pline de caractere de fete-feline. Unele sunt dragute, mai vulnerabile, altele sunt pisicoase, dominante, senzuale. Si toate produc uimire pentru psihicul masculin.

Multi barbati adora sa vada vulnerabilitate si sensibilitate in femei, pentru a-si asuma rolul protector si de siguranta. Totusi, un personaj puternic, increzator si sexi precum Cat Woman este coplesitor pentru ca devine o provocare pentru ei.

De ce nu femei-caini, femei-pasari, femei-alte animale preferate? Pentru ca pisicile sunt foarte feminine – nu numai in felul in care arata, dar si in atribute. Pisicile au o forma a fetei mai ascutita, feminina. Ele sunt subtiri, gratioase, sirete, atribute specifice de obicei femeilor. Miauna si torc, nu latra zgomotos. Pisicile sunt foarte curate, au un stil mai rafinat de interactiune si sunt mai vulnerabile.

Femeile-pisici sunt subtiri, gratioase si sirete. Barbatii sunt atrasi de forma si de miscare. De exemplu o balerina este plina de miscari suave, gratioase si feminine. Este multa frumusete in gratia sireata a femeii-pisica, ca simbol al statutului.

Femeile- pisici sunt vulnerabile. Uneori, au un look dragut si vulnerabil care fac ca un barbat sa-si doreasca sa le protejeze. Ochii larg deschisi si urechi ciulite creeaza on look tanar si tragator pe care barbatii vor sa-l mentina inocent si sigur.

De asemenea, sunt salbatice. Ca si pisicile, fetele-feline sunt salbatice, independente, incitante si periculoase, greu de controlat. Nu stii la ce sa te astepti de la ele, asa ca o intalnire cu o astfel de femeie este adrenalina. Iar barbatii adora sa cuminteasca lucrurile.

Lasă un răspuns