Cum sa-ti recapeti fosta iubire

Categories Sex & RelatiiPosted on

Despartirea nu e usoara, cand cel iubit decide sa renunte la relatia voastra. Nu exista garantii intr-o relatie pentru ca e nevoie de amandoi ca sa mearga totul. Jocul „da si primeste” este complicat si rar echilibrat. Daca esti cea care inca isi doreste sa salveze relatia, e greu dar exista anumite solutii pentru a-ti recapata fostul iubit.

E de preferat sa reduci contactul cu fostul. Sigur suna ciudat, dar e cea mai buna solutie pentru moment, de vreme ce partenerul tau are nevoie sa fie departe de relatie o vreme. Poate asta iti trebuie si tie. Foloseste timpul acesta pentru a te gandi ce a mers prost si ce poti sa repari. Asta va face si el, de asemenea, si lucruri bune se pot intoarce din pauza aceasta. Uneori o pauza este ce aveti nevoie pentru a va duce dorul.

Nu incerca sa iti sperii fostul! Nu actiona sub impulsuri. Fii flexibila si incearca sa intelegi ca despartirea a venit pentru ca ceva nu i-a placut. Pe de alta parte, nu te lasa prinsa in a fi cea care cauta comunicarea, dar fa-ti partea in a reconstrui caile de comunicare.

Nu te afunda in durere si disperare. Nu ai partener, dar asta nu inseamna ca esti singura. Inca ai prieteni care te pot ajuta sa schimbi aerul putin. Asa ca iesi si distreaza-te, nu e sfarsitul lumii. Asta iti poate da incredere in tine si in ceea ce esti. Nu trebuie sa intri in alta relatie, mai ales daca despartirea este recenta, dar este bine sa arati interes si pentru altii. Asa, vei avea ce impartasi cu iubitul tau, cand te impaci cu el.

Nu uita cine esti si ce calitati ai. Fostul te iubea asa si asta inseamna ca esti acea persoana speciala desi relatia nu a mers. Poate unele lucruri s-au schimbat, poate altele nu, dar tine minte ce te face unica. Increderea si imagineaz pozitiva face minuni pentru impresia altora.

Sunt multe sanse ca fostul tau sa se intoarca la tine daca iti asumi atitudinea potrivita. E nevoie de timp si determinare, dar daca asta vrei…tine minte ca poti schimba lucrurile.

Lasă un răspuns