Tipuri de sex pe care sa le incerci inainte sa te implici serios

Categories Sex & RelatiiPosted on

Toti expertii spun ca pentru a svea o relatie buna cu un tip bun trebuie sa fie cuminti si sa-si tina fustele pe ele. Ei da! Eu cred ca toate femeile sunt fericite ca nu mai sunt virgine. Asa ca iata cateva tipuri de sex pe care sa le incerci inainte sa te asezi la casa ta, vorba aceea.

Sexul cu un strain: abia poti sa ii pronunti numele, dar vorbeste asa frumos…poate ca tu calatoresti, poate el a venit la tine. Indiferent de asta, nu scapa sansa de a face sex cu un tip sexi ca el.

Sexul cu Alesul. Ai crezut ca era alescul, dar nu a fost. Ti-a rupt inima si te intrebi daca vei mai face dragoste asa de frumos ca cu el. Iti promit ca atunci cand iti vei intalni cu adevarat perechea, tipul asta va fi doar un test de incredere.

Marele P. Trebuie sa vanezi si sa supui acel penis mitic. Altfel, mereu te vei intreba cat de mare este prea mare. Vei avea un moment, atunci cand il vei vedea mare si maret, cand te vei simti iar ca o virgina. Dar mai ales, vei pune fanteziile deoparte. Este la fel ca celelalte, nu are puteri magice, dar merita sa incerci.

Sexul prost. Este tipul de sex dupa care vrei sa faci un dus imediat. Te va face sa apreciezi sexul bun si cel mediocru cand il vei face.

Sexul la suparare, de ura sau de despartire. Fie ca esti suparata ca e catolic sau esti foarte enervata pe prietena ta cea mai buna, furia este un afrodisiac puternic. Cu siguranta incepe sexul in forta, este ca wrestlingul pe dezbracate unde toata lumea castiga.

Sexul cu un star/artist/actor/surfer/atlet/fotograf. Cine nu isi imagineaza ca este muza cuiva? Atunci te simti de milioane. Si apoi ieftina, in 2 secunde. Dar mereu e frumos pentru ca este o poveste interesanta. Asa ca fii inspiratia cuiva in pat.

Funduletul la inaintare. Ar trebui sa stii daca analul iti place inainte sa te asezi la casa ta. Testeaza-l cu cineva in care ai incredere, un dulce care are maniere si care este foarte delicat. Si care te lasa in pace dupa, pentru ca stim ca tipii, odata ce intra, nu se mai opresc.

Doua fete sunt mai bune decat una. Nu trebuie sa mergi pana la capat, dar macar sa te saruti cu o alta fata. Si asta nu pentru a atrage atentia baietilor, ci in privat. Asa iti intelegi sexualitatea, indiferent cat de straight esti.

Treci peste bariera varstei. Fie ca e mai tanar ca tine sau mai batran. De obicei, cei mai batrani te vor acoperi cu cadouri scumpe si atentie, in timp ce baietii te vor urca pe pereti ca iepurasii. Dar nu e lege asta, trebuie sa gusti barbatii la orice varsta ca sa ii cunosti mai bine.

Lasă un răspuns