Daca o fata te respinge, mai exista o sansa!

Categories Sex & RelatiiPosted on

Ea este frumoasa. O fata ca ea va fi partenerul perfect. Ar trebui sa o inviti sa iesiti. Iti aduni curajul si crezi ca este momentul potrivit sa-i spui sentimentele tale!

Cred ca ar trebui sa stie ca o iubesc.   Hei, cred ca te iubesc!

Ea- Ce? Glumesti cu mine? Nu te vad ca partenerul meu. Oh, m-am simtit intotdeauna confortabil cu tine, dar te vad doar ca pe un prieten. 

Asa s-a spulberat visul tau pentru fata visata intr-o buna zi? Te intrebi si tu ce urmeaza cand fata visului tau te-a respins? Daca da, trebuie sa continuati sa cititi acest articol.

Ce aduce respingere?

O fata care respinge o propunere este destul de comuna. Partea dificila este cum te descurci cu asta. Majoritatea baietilor de acolo au fost in aceasta situatie. Dar stii ca poti transforma aceasta respingere in acceptare in scurt timp, cu conditia sa mergi in directia corecta? 

O fata te poate respinge din nenumarate motive. Poate nu ai chemat-o sa iasa in ziua potrivita. Sau nu era bine dispusa sa inceapa noul capitol al vietii ei. In mod similar, ar putea exista si alte motive posibile care o retin in prezent.

Sa aruncam o privire la unele dintre cele mai frecvente motive de respingere cu care se confrunta baietii. 

1. Are o zi proasta

Zilele proaste, reactiile proaste  pot fi motivul respingerii in cazul tau. Intr-o astfel de situatie, ar trebui sa va ganditi intotdeauna sa reincercati totul din nou, intr-o buna zi.

Dar, din pacate, exista momente in care pur si simplu nu avem chef sa facem ceva nou si, in acea tacere, situatia s-ar putea sa fi ajuns impotriva ta. 

2. Se intalneste deja cu cineva

Ea se intalneste deja cu cineva  si nu va putea accepta propunerea ta. S-ar putea sa fi inteles gresit apropierea ei pentru ca cautai o persoana speciala in viata ta, dar ea nu este.

S-ar putea sa-ti fie aproape, dar doar ca o buna prietena si nimic in afara de asta. Deci, in acest caz, nu exista nicio sansa pana cand ea te prefera pe tine decat pe actualul ei iubit

3. Este prea timida

E prea timida sa spuna da din prima incercare  si acesta este motivul pentru care a respins propunerea ta. Asadar, exista sanse mari ca, daca o abordezi in continuare, ea sa accepte sa faca parte din viata ta, cu conditia sa te placa si sa doreasca sa-si exploreze legatura cu tine. 

4. A trecut printr-o despartire recenta

Tocmai a reinviat din vechea trauma a despartirii si nu este pregatita sa ia noi angajamente in scenariul actual.

Daca acesta este motivul negatiei din finalul ei, sunt sanse mai mari ca ea sa fie de acord in timpul viitor. Daca primeste suficienta compasiune de la tine ca prieten si simte ca poate impartasi totul cu tine.

Exista sanse mai mari ca ea sa aiba incredere in tine pentru propunerea ta si sa-si investeasca timpul cu tine. 

In acest caz, va trebui sa asteptati; va trebui sa-i dai timp sa iasa din trauma pe care o suporta. Dar, in plus, va trebui sa fii in legatura cu ea si sa fii disponibil pentru ea. 

5. Vrea sa ramana singura

S-ar putea ca ea sa fie dispusa sa ramana singura o vreme si ea ar putea fi motivul respingerii propunerii tale. Intr-un astfel de scenariu, trebuie sa intelegeti punctul ei de vedere.

De asemenea, incearca sa-i pregateasca mintea. Adesea, fetele resping propunerea de a vedea cat de intensa este, de a se intreba despre sentimentele tale fata de ea sau de a vedea cat de mult o vrei in viata ta.

In toate astfel de cazuri, a face o a doua incercare aduce intotdeauna rezultate pozitive. Prin urmare, apropie-te de ea pentru a doua oara pentru a o avea in viata ta. 

Dar, asa cum discutam deja daca vrea sa ramana singura o vreme, fii alaturi de ea. Cunoaste-o mai mult si petrece mai mult timp cu ea. Incercati sa fiti prietenul ei ori de cate ori are nevoie si asa puteti obtine intotdeauna o pozitie speciala in viata ei in timpul viitor.  

6. Doreste sa fiti doar prieteni

Ea cauta un prieten  si nu un partener in tine. S-ar putea sa te respinga pentru ca se simte mai confortabil cu tine ca prieten. S-ar putea sa nu vrea sa te lase niciodata pentru a se deconecta de tine, dar nu te va putea accepta ca partener de viata. 

Intr-un astfel de caz, nu poti forta o fata sa-si schimbe sentimentele fata de tine. Daca ati incercat fiecare oportunitate, probabil ca nu o puteti impinge dincolo de un anumit punct. Astfel, intr-un astfel de caz, fii alaturi de ea daca iti place de ea, dar nu incerca sa o manipulezi sau sa o fortezi in niciun caz. 

7. Nu esti tipul ei

Nu esti genul ei si nu se poate abtine. Poate ca esti un tip prea timid, iar ea este o extrovertita. Sau poate ca ea cauta pe cineva care probabil nu este ca tine. In acest caz, daca fata te respinge, exista 50-50 la suta sanse de a accepta propunerea dupa prima respingere. 

Ar fi de ajutor daca i-ati gasi motivele si o sustineti. Chiar daca spune ca nu esti genul ei, mentine-ti pozitia actuala in viata ei si acorda-i o a doua sansa. Daca esti suficient de norocos, s-ar putea sa accepte de data aceasta.  

Puncte de luat in considerare dupa prima respingere

Daca o fata te respinge prima data cand o inviti sa iasa, exista sanse de 100% ca ea sa accepte data viitoare sau la a treia incercare. 

In mod ideal, daca o fata spune NU, ar trebui sa iei NU ca raspuns. Dar, acest caz este o exceptie si poti oricand sa oferi o a doua sansa fetei tale visate si sa o lasi sa se gandeasca si mai mult la tine. 

Ei bine, in ambele cazuri, nu ar trebui sa incercati niciodata sa faceti anumite lucruri, deoarece acest lucru ar putea pune punct complet la povestea dvs.

Sa aruncam o privire asupra punctelor de care trebuie sa te feresti:

  • Nu o suprasolicita niciodata cu intrebarile tale. Da, de indata ce te respinge pentru prima data, mintea ta este inundata de intrebari

De ce?

De ce nu eu?

Care este problema cu mine?

Daca nu era interesata, atunci de ce a petrecut atat de mult timp cu mine?

Arata confortabila, asa ca ce e in neregula in a accepta propunerea mea? Si asa mai departe…

Dar, trebuie sa-ti blochezi emotiile atunci si acolo pentru a-i oferi sansa de a-si procesa raspunsul. S-ar putea sa fie interesata de tine, dar va avea nevoie de timp pentru a procesa totul. Asa ca, lasa-o in pace si lasa-o in pace. 

  • Nu o stocati pe retelele de socializare sau altfel. Fetele urasc sa fie aprovizionate, iar daca incerci sa-i spargi intimitatea, ea s-ar putea agita. 
  • Respecta-i punctul de vedere si considera ca raspunsul ei este unul inteligent. Da-i sansa sa-si exprime gandurile. 
  • Nu o insultati daca va respinge propunerea prima data. Daca esti deja prieten cu ea, incearca sa fii prieten. Nu izbucni. 

Cu astfel de precautii, vei putea pastra acel loc special in inima ei, chiar daca nu in viata ei. Respecta intotdeauna femeile, indiferent de ceea ce simt pentru tine. Deci, chiar daca o fata te respinge, exista totusi sansa de a o recastiga.