Cum sa iti dai seama daca el este persoana potrivita?

Categories Sex & RelatiiPosted on

Majoritatea femeilor si-au pus aceasta intrebare despre cum sa stie daca un barbat este cu adevarat persoana potrivita pentru ele si cum sa stie asta. Ei bine, nu mai cautati ca va voi arata astazi semne pentru a cunoaste omul potrivit. Sau personajele pe care le vei vedea intr-un tip care iti va spune DA ca este cu adevarat persoana potrivita pentru mine. „De unde stii daca El este Acela”

Cum stii ca el este alesul?

1. El va incerca intotdeauna sa te corecteze ori de cate ori faci o greseala sau faci ceva gresit.

Pentru ca orice barbat care iubeste o femeie va incerca sa o schimbe sau sa o corecteze pentru ca el sa faca lucrurile in mod corect. Prin aceasta, vreau sa spun, daca ar trebui sa mergi undeva pana la 14:00 si inca esti acasa pana la 13:30, il vei vedea sunand si deranjeaza pentru a face asta la timp.

Daca barbatului tau ii lipseste acest caracter, verifica bine pentru ca poate nu te iubeste, dar se preface, pentru ca baietii permit unei fete pe care nu le place sa se comporte oricum, iar daca barbatul tau obisnuia sa faca asta si mai tarziu se opreste, atunci stii ca el o face. nu te mai iubesc.

2. Iti va cumpara intotdeauna cadouri.

Nu ma refer la acele cadouri la care poate te gandesti, dar ceea ce vreau sa spun este ca el va incerca intotdeauna sa-ti cumpere lucruri de cele mai multe ori daca iese si tu esti acasa. Oricat de mic ar fi, el il va cumpara pentru tine, nu este totul despre bani sa cumperi lucruri mari, cum ar fi telefoane sau ceas de mana, dar sa-ti cumpere alimente sau orice, chiar daca sunt fructe sau ceea ce iti place sa mananci cel mai mult, el va incerca sa cumpara-l pentru a te face fericit.

3. El va va acorda multa atentie si timp.

Orice tip care te iubeste isi va face timp sa-ti acorde atentia, prin asta nu ma refer sa te sune o data sau de doua ori pe zi. Dar ma refer la scoaterea in evidenta a timpului lui sa te viziteze si, de asemenea, sa te cheme mereu si nu intr-un anumit moment al zilei. „De unde stii daca El este Acela”

4. Veti intelege toate activitatile lui zi de zi.

Nu exista nimic despre el pe care sa nu-l cunosti sau care sa te incurce decat daca nu vrei sa stii sau in care nu ai pus interes. Pentru ca el va fi foarte deschis si clar cu tine.

5. El te va intelege si va incerca sa inteleaga motivul oricaror actiuni pe care le faci inainte de a te judeca cu privire la orice problema.

6. Te vei simti mereu in siguranta si te vei relaxa ori de cate ori vei fi cu el.

 Pentru ca tot ceea ce ii pasa lui va fi fericirea ta si datorita asta va incerca sa te faca sa te simti mereu in siguranta.

7. Nu va fi totul despre sex, dar va fi totul despre tine si fericirea ta.

 Daca dupa ce s-a culcat cu un tip si tot face toate astea, atunci te iubeste cu adevarat. Pentru ca un lucru despre un tip pe care nu te iubeste este ca nu va mai manifesta interes sa te tina in preajma. „De unde stii daca El este Acela”

8. Va exista o comunicare puternica intre voi doi.

Nu doar voi va luptati sau incercati sa construiti comunicarea, dar nu amestecati asta cu un tip pe care tocmai il intalnesti si care va incerca sa te sune mereu pentru ca el sa se culce cu tine, pentru ca majoritatea baietilor construiesc o comunicare puternica doar pentru a face o fata sa creada ca o iubeste si sa se culce cu ea, apoi o abandoneaza dupa aceea.

9. El va fi interesat sa faca relatia mai puternica.

10. El va incerca sa te tina mereu aproape.

11. Ii va fi greu sa te lase sa pleci cand vei vizita.

12. Te va face sa-i cunosti locul, oamenii si prietenii lui.