8 reguli pentru prima intalnire daca utilizati aplicatii de intalniri

Categories Sex & RelatiiPosted on

Regulile intalnirilor s-au schimbat foarte mult. Iesirea cu oamenii pe care ii intalniti in aplicatii nu mai este ceva anormal, este standardul. Dar pentru ca nu ai iesit la o intalnire de moda veche, exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi la prima intalnire. Aceste opt reguli pentru prima intalnire va vor asigura ca aveti un timp distractiv si in siguranta.

1. Siguranta pe primul loc.

Indiferent cat de grozava pare intalnirea ta, nu le cunosti inca. Planificati o intalnire intr-un loc public si verificati-va cu un prieten inainte si dupa. Poate suna excesiv, dar nu pierde din vedere faptul ca te intalnesti cu un complet strain.

2. Cititi profilul lor.

Cand te intalnesti cu un IRL de potrivire online, ultimul lucru pe care vrei sa-l intrebi este: „Deci, ce faci pentru serviciu?” Raspunsul este probabil chiar acolo in profilul lor - amintirea detaliilor despre intalnirea dvs. va va castiga puncte. Toate informatiile din profilul lor pot servi drept spargatoare de gheata si inceput de conversatie. Cereti sa aflati mai multe despre jobul lor, unde au mers la facultate sau despre acea poza pe care au postat-o ​​cu ei insisi schiand. Datorita profilului lor, nu veti ramane niciodata fara lucruri despre care sa vorbiti si nu veti avea taceri incomode de umplut.

3. Pastrati lucrurile casual.

Prima ta intalnire cu cineva pe care o intalnesti online nu trebuie sa fie exagerata sau super romantica. Tot ce aveti nevoie este un cadru in care sa va cunoasteti mai bine si sa vedeti daca exista chimie. Pastrati-l discret: bauturile sau o plimbare lunga sunt perfecte.

4. Invata sa nu ai asteptari foarte mari.

Poti sa fii entuziasmat de intalnirea ta, dar cel mai bine este sa nu stabilesti asteptari prea mari. Inca nu cunosti aceasta persoana. Nu se spune cum va merge. Asta nu inseamna ca ar trebui sa presupui ce este mai rau, astfel incat sa nu fii dezamagit, pentru ca nici asta nu este distractiv. Gasiti un echilibru intre un optimist „ar fi grozav daca ar functiona” si un realist „exista o multime de pesti in mare”.

5. Ai o minte deschisa.

Este usor sa supraanalizati profilurile de intalniri online si sa excludeti oameni inainte de a le intalni chiar IRL. Dar singura modalitate de a sti cu adevarat daca esti compatibil cu cineva este sa te intalnesti personal si sa vezi cum merge. Nu te convinge de cum va merge data inainte de a o avea; pastrati mintea deschisa, intalniti-i si plecati de acolo. Nu stii niciodata.

6. Fii tu insuti.

Dintre toate profilurile de intalniri online pe care le-au vazut si dintre toate persoanele cu care ar putea merge la o intalnire, au ales sa-si petreaca timpul cu tine. Intalnirii tale i-a placut ceea ce a vazut in profilul tau, asa ca nu exista niciun motiv sa fii cine crezi ca vrea sa fii. 

7. Nu mai exista stigmatizarea intalnirilor online.

In zilele noastre, intalnirea cu oameni in aplicatiile de intalniri este una dintre cele mai comune modalitati de a face conexiuni si de a gasi dragoste. Nu exista niciun motiv sa te simti jenat sa iesi cu cineva pe care l-ai intalnit online, asa ca scoate-ti ideea din minte si nu te mai gandi la ea.

8. Distreaza-te!

Amintiti-va: intalnirile online ar trebui sa fie distractive. S-ar putea sa nu-l gasiti pe The One de fiecare data, dar va puteti bucura totusi sa cunoasteti pe cineva si sa petreceti o noapte distractiva la bauturi, cina sau un film. Daca nu va distrati si va simtiti prea mult ca la munca, poate ca este timpul sa va luati cateva saptamani sau luni de pauza de la utilizarea aplicatiilor. Vor fi acolo pentru tine cand vei fi gata sa te intorci.

E inspaimantator sa te pui acolo, dar aceste sfaturi te vor ajuta sa ajungi la o prima intalnire online. Pastrati lucrurile usoare, casual si distractive si cine stie? Poate lucrurile vor inflori intr-o relatie lunga si fericita.