Despartirea de iubit nu inseamna si despartirea de prieteni!

Categories Sex & RelatiiPosted on

Atunci cand ai inima franta proaspat, vei vrea sa te agati de celelalte relatii din viata ta. Partea initiala a procesului este o portie buna de plans, de chinuri, cand te plangi altora si vorbesti mult si asta se intampla fata de prietenii tai.

Sigur, pentru asta si sunt prietenii, dar nu uita ca si aceste relatii pot fi intrerupte daca nu sunt tratate cu respect, cu onestitate, cu grija. De fapt, celelalte relatii ale tale sunt mai importante decat cea care s-a terminat – mai ales pentru ca prietenii raman langa tine si vor ramane in continuare. Asa ca asigura-te sa ii iei in considerare pe prietenii tai cand vorbesti cu ei despre despartirea proaspata a ta.

Este un fenomen des intalnit cand uitam brusc ca exista prieteni atunci cand ne implicam intr-o relatie amoroasa. Este important sa fim atenti sa nu ne purtam cu prietenii de parca ar fi doar urechi care sa ne asculte povestile despre ex, mai ales daca deja ii neglijam pana acum. Poate ca nici nu ai realizat ca iti neglijai prietenii cei mai buni, iar ei chiar simt asta si depinde de tine cat respect le acorzi. Daca acesta este si cazul tau, fii foarte atenta cu „reconstruirea” relatiilor de prietenie, vorbind putin despre fostul iubit, iar atunci cand un prieten iti da un sfat, apreciaza-l.

De vreme ce esti libera sa ai cate nopti cu fetele vrei tu – nu le risipi vorbind doar despre tine si despre cel pe care vrei sa il uiti. Lasa-ti prietenii sa te scoata in oras si sa va bucurati de companie; ei vor fi capabili sa iti spuna daca simt ca te gandesti la trecut. Este un lucru usor de spus, decat de facut, dar fa un efort si bucura-te de oamenii pe care ii ai in viata ta si care te vor in viata ta!

Lasă un răspuns