Cum sa cumperi, sa porti si sa pastrezi parfumurile

Categories DiversePosted on

In viata ta sociala, intalnesti femei si barbati de diferite varsta, statuturi sociale si genuri. Daca exista un lucru care sa ti-l amintesti la ei, este mereu acel miros particular care-l emana persoana si datorita parfumului.

Parfumul este folosit de barbati si femei, dar dintre ei, femeile sunt mai interesate in a mirosi frumos si a alege parfumurile pentru diferite ocazii.

In magazine, sunt mereu parfumuri insotite de testere; de aceea nu e greu sa alegi. Parfumurile scumpe au testere pe care sa le miroasa oamenii inainte sa le cumpere. La testare, totusi, limiteaza-te la a mirosi doar 3 parfumuri intr-un moment, pentru ca simtul mirosului sa nu fie confuz.

Cand folosesti parfumul, trebuie sa astepti pentru 10 minute inainte ca mirosul sa se plieze pe piele pentru a vedea cu adevarat cum miroase. Parfumul pe care il porti este de obicei unic pentru corpul tau si nu are acelasi efect pe corpul altei persoane.

Stii ca femeile sunt mai bune cunoscatoare a parfumurilor decat barbatii? Aceasta observatie spune ca nu e deloc surprinzator ca o femeie sa isi mentina acelasi timp de semnatura a parfumului de vreme ce femeile sunt mai devotate, mai mult timp, in alegerea propriului parfum. Simtul mirosului este de obicei influentat de alti factori precum medicamentele, dieta si lifestyleul.

Pentru a merita banii pe care ii dai pe parfumuri, este bine sa tii minte unele lucruri.

Cum sa iti pastrezi parfumul: expunerea la lumina solara poate sa iti afecteze parfumul; de aceea mentine-l in locuri intunecoase si racoroase pentru ca aroma sa se mentina.

Foloseste acelasi brand de parfum pentru gelul de dus, lotiuni de  corp, spray-uri de corp pentru a mentine mirosul parfumului. Aplica un strop de parfum pe zonele cu puls pentru ultimul retus.

Reaplicati parfumul cat e nevoie daca nu se mentine in timp.

Alegerea parfumului poate fi influentata de starea de spirit si de timpul zilei. De aceea ai nevoie de o colectie de diferite parfumuri pentru a avea de unde alege.

Lasă un răspuns