Cum sa supravietuiesti unei relatii la distanta

Categories Sex & RelatiiPosted on

Provocator si dificil, desi nu vrei sa auzi asta, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine relatiile la distanta. Tine minte totusi ca nu am zis imposibil. Multe persoane aleg sa dea o sansa relatiilor la distanta, alaturi de curiozitatea permanenta: oare a fost decizia cea mai buna? Dar o astfel de relatie are aceleasi sanse de reusita ca orice alta relatie!

Relatiile la distanta sunt la fel ca cele normale. Implica doi oameni care se dedica unul altuia, care au grija unul de altul si se iubesc. Pe de alta parte, exista si diferente. Iti fura posibilitatea de a va vedea frecvent, cat si sansa de a fi intimi cand doriti, ca sa nu mai mentionez ca e nevoie de o incredere foarte mare. Sa fie imposibil de a petrece timp impreuna cand doriti, fizic, face sa fie si mai greu de a rezista.

Primul pas este sa luati o hotarare impreuna despre asteptarile relatiei voastre, cat si sa hotarati ce nivel de fidelitate sunteti in stare sa primiti si sa oferiti. Daca amandoi decideti sa fiti monogami, atunci e clar ca niciunul dintre voi nu se va intalni cu altcineva cat timp exista relatia romantica dintre voi. Sa fiti clari despre ce vreti fiecare este extrem de important, mai ales in relatiile la distanta, pentru a evita greselile si neintelegerile. Nu-ti fie frica sa ii spui partenerului tau ce simti cu adevarat si ce vrei de la el, meriti sansa de a vorbi din inima si el merita sa stie adevarul si sa analizeze ce iti poate oferi.

Increderea este o necesitate majora daca vrei sa tina o relatie la distanta. Fara sinceritate si incredere, relatia este in pericol de a se termina, la fel ca oricare alta relatie. Acceptand provocarea unei relatii la distanta, accepti si angajamentul de a avea incredere si speranta ca partenerul tau nu se va vedea cu nimeni, asa cum a promis. Daca esti paranoica si il acuzi, vor creste indoielile, nesiguranta si tensiunea intre voi si nimic din acestea nu va face ca relatia sa supravietuiasca.

Lasă un răspuns