Trend de sezon 2010: camasile cu butoni pana la guler

Categories Frumusete & ModaPosted on

Moda a luat cu totul o alta directie, spre un look mai sofisticat si rafinat. Asa ca de acum, exista doar o modalitate de a iti purta camasa: inchisa cu nasturi pana suuuus! Un lucru minunat legat de gulerele cu nasturi ca trend 2010 este ca este simplu, nu presupune nimic nou si merge in orice sezon.

Esential este sa ai un look per ansamblu, ordonat. La fel ca si la sosetele peste genunchi, senzualitatea isi are radacinile in modestie si in aerul de incredere. Si pentru ca traim intr-o era a sexualitatii, camasa cu nasturi pana la guler poate fi purtata bine cu pantaloni scurti sau cu o fusta mini.

Tipuri de gulere. Dupa ani in care am auzit de blazere, camasi si jeansi masculini, gandul imediat este ca aceasta camasa cu butoni la guler este tot masculina. Nu chiar. Sunt multe tipuri de gulere din care sa alegi: gulerul cu butoni la margine, gulerul taiat, gulerul contrastant, gulerul  Peter Pan, gulerul tuxedo.

Cu ce asortezi? Asorteaza o camasa cu butoni cu piese din piele pentru a te mentine pe un teritoriu modern. Poti sa pui in valoare o camasa printr-o jacheta de piele, sau sa mergi pe chic minimalism cu o camasa alba asortata cu o fusta din piele culoarea bronzului. Poarta o camasa simpla cu un outfit militaresc. Nasturii pana sus merg bine si cu influente sport. Cauta camasile polo. Sau poarta niste sosete inalte cu o camasa cu butoni. Vei degaja jovialitate, feminitate si sexualitate.

Accesorii. Un colier, mai multe coliere. Pentru variatii, foloseste brose. O funda infasurata sub guler este foarte sugestiva. Un accesori de evitat insa: cravatele. Daca iti plac lucrurile la guler, foloseste fundite. O cravata ar fi prea dominanta si prea plictisitoare.

Lasă un răspuns