Ce ii enerveaza pe barbati, la femei?

Categories Sex & RelatiiPosted on

Trebuie sa recunoastem ca barbatii nu adora totul la noi, nu ne divinizeaza tot timpul si sunt de acord cu tot ce facem noi. Pentru ca nu e corect si nu e realist. Asa ca trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca suntem diferite de ei, ei sunt diferiti de noi si deocamdata, trebuie sa mentionam cateva lucruri care ii enerveaza pe barbati. Ca sunt destule care ne enerveaza si pe noi la ei. Dar sa lasam asta acumJ

Decoratul compulsiv. Dragelor, noi il putem numi aranjarea cuibului, decorat, cum vrem, insa barbatii ajung la un punct cand nu le mai pasa. La inceput, e dragut si plin de entuziasm  sa alegi noi materiale si culori ca un cuplu, dar in final, el isi va atinge limita. Fie ca e vorba de zecile de perne mici din apartament, fie de prea multe lucruri in plus, barbatii vor realiza ca desi sunt parte din deciziile de a decora, de fapt nu iau nicio decizie. Daca pui un tip sa aleaga intre o patura verde cu flori si una rosie cu flori, nu e chiar o alegere, pentru ca el nu vrea flori. Barbatii vor lucruri simple, rationale. Noi nu.

Vesnica cearta intre fete. Fiecare face judecati de valoare, barfeste, se lupta competitiv pana la un anumit punct sau rade de cineva. E uman. Dar e un mod diferit la femei, privind alte femei. Ca femeie, spui despre alta ca machiajul ei e vulgar. Nu crezi ca ar trebui sa poarte pantofi decupati cu acea rochie. Nu crezi ca ar trebui sa fie cu tipul ala. Barbatii nici nu cred ca e un lucru rautacios, dar uneori e. Se pare ca e un fel de traditie pe care ne-o transmit mamele, o rivalitate intre surori, ori educatia in scoala care invata femeile sa interactioneze una cu alta.

Uneori, femeile au o reactie puternica, vizavi de o alta femeie, care pare ca a venit dintr-un loc intunecat. Si baietii mai fac asa, dar nu o iau asa personal cum o luam noi si nu asa de complex. Si nici nu ar trebui sa ii atragem in drama asta pentru ca ei nu stiu care e linia trasata – si nici nu au voie sa comenteze despre prietenele noastre ciudate. Daca noi radem de o fata, ei nu au voie. E femeiesc, cine stie?

Vorbe, vorbe, vorbe. Barbatii se obisnuiesc sa filtreze sunetele. Nu orice fel de sunete, ci vocea iubitei. Pentru ca ori vorbim prea mult, ori au ei probleme de comunicare – nu au. Femeile tind sa se exprime mai deschis decat barbatii si uneori ia forma bla-blaului. Fetelor, daca simtiti ca iubitelul vostru nu va asculta, inseamna ca asa e. Daca este ceva foarte impotant, atrage-l delicat in discutie iar. Sau lasa-i un reminder pe frigider.

Lasă un răspuns