Regulile sexului de dimineata

Categories Sex & RelatiiPosted on

Deci iubitul tau este un „tip al diminetii”. Nu doar ca se trezeste devreme, ci se TREZESTE cu totul, ridicandu-se precum se ridica soarele pe cer. Intelegi tu ideea. Stim cum e sa ne trezim de ceva tare care vrea putina joaca inainte de a merge la job. In aceste zile, nu numai barbatii initiaza sexul de dimineata, ci si femeile. Se pare ca e un inceput bun al zilei.

Fie ca vrei sa intri in joc pentru iubitul tau sau vrei sa iti incepi bine ziua, ar trebui sa stii ca e o diferenta intre sexul de dimineata si sexul romantic al serii. Pentru ca timpul va constrange pe amandoi diminata, sexul nu va fi ca cel stropit  cu vin si lumanari. Tine minte ca e vorba de un sex rapid si pasional. Chiar daca avem acea respiratie de dimineata si parul ciufulit, daca te simti sexi se vede din interior, asa ca e vorba de ce simti, nu de cum arati. Daca te simti sexi, gandeste-te ce bine se va simti el cand te va vedea complet goala si naturala fara machiaj si veti face sex cu gandul ca esti dorita pentru ce esti tu, in lumina diminetii.

Una dintre cele mai importante reguli: nu planuiti sexul! Sexul de dimineata, mai ales, scanteiaza din spontaneitate. Daca il programezi, nu va mai fi sex placut. Singurul lucru de tinut minte este metoda contraceptiva – nu vrei sa distrugeti vreunul dintre voi momentul de „Hai sa o facem acum” cu „Stai sa caut prezervativele”.

De vreme ce preludiul nu prea este este joaca atunci cand ai de mers la job, este vital sa tineti minte ce incinge lucrurile rapid. Pentru el – sa nu uite de zonele tale fierbinti, erogene, fie ca inseamna saruturi, sarutul pe gat, atingerea sanilor etc. sexul trebuie sa le includa de fiecare data, sunt semnele unui sex bun.

Lasă un răspuns