Nu ai orgasm? Ia o mana de ajutor

Categories Sex & RelatiiPosted on

In jur de 10% dintre femei nu au avut niciodata un orgasm – nici cu un partener, nici prin masturbare. Si mai multe dintre ele si-au facut loc prin practica terapiei, cand afla ca se poate sa inveti sa fii orgasmica.

Primul si cel mai important lucru de invatat este practica, dezvoltand o balanta a tensiunii si a relaxarii in activitatea sexuala. Dar cum poti sa fii si relaxata, si tensionata? Iata cum.

Pasul 1: tensioneaza-te. Tipul de tensiune care ajuta femeile sa ajunga la orgasm este tensiunea muschilor. Multe femei au impresia gresita ca trebuie sa stea intinse si sa se relaxeze, pentru ca au auzit ca relaxarea in timpul sexului este importanta. dar se pare ca tensiunea muschilor este necesara pentru un orgasm. Majoritatea femeilor care au facut terapie au avut primul orgasm imbinand tensiunea in picioare, abdominala si a fundului. Deloc surprinzator, femeile au spus ca contractiile muschilor care aduc orgasmul sunt in pelvisul inferior. Adica aceeasi muschi pe care ii strangi pentru a opri urina – exercitiile Kegel, despre ele vorbesc. Care este legatura intre tensiune si orgasm – lubrefierea, excitarea. Contractarea unor muschi cresc cantitatea de sange care circula prin corp si adesea in zona genitala. Iar excitarea desigur, duce la orgasm.

Pasul 2: relaxeaza-te. Deci relaxarea? In creier. In timpul sexului, o femeie ar trebui sa se concentreze pe senzatia stimularii, atat. Pe imagini frumoase, pe faptul ca ii place sexul. Tehnica presupune practica si merge in timp.

Daca intr-adevar nu pot sa ai orgasm, problema poate fi medicala. Terapia ajuta unele femei, dar pentru altele, poate fi un efect secundar al unor pastile. Este necesara o vizita la doctor.

Lasă un răspuns