Iti vrei exul inapoi?

Categories Sex & RelatiiPosted on

Idei pentru a-ti aduce fostul inapoi in viata ta. Ah, senzatia de indragostire! Te simti ca si cum ai fi in varful lumii, plutind pe nori. Nimic nu conteaza pentru tine, totul pare in regula. Dar deodata, va implicati intr-o cearta mare si va despartiti. Dar nu se termina aici. A doua zi, durerea creste in tine si realizezi ca inca il iubesti.

Cere-ti scuze. Nu iti fie teama sa iti accepti vina si cere-ti scuze. Trebuie sa il faci si tu sa simta ca vorbesti serios. Daca ai fost nepoliticoasa si l-ai jignit, atunci revanseaza-te. Fa-l sa realizeze ca ai fost impulsiva si ca nu asa esti tu. Este important sa depui eforturi si sa te gandesti la el. Nu ii trimite un mesaj doar, il faci sa creada ca nu e nimic serios. Ofera-ti timp, gandeste-te cum faci sa mearga treaba.

Comunicati. Vorbeste cu el. Este o conceptie gresita cum ca nu e obligatoriu sa iti impartasesti sentimentele complet fata de o persoana, mai ales in cazul barbatilor. Pentru noi, ca fete, este mai lejer. Fii deschisa si vorbeste cu el la un nivel mai profund, ca sa il faci sa inteleaga ca e foarte important pentru tine. Probabil e si el afectat de problema, asa ca fii sensibila. Stai langa el, discutati despre asteptarile voastre de la relatie, lasa-l sa vorbeasca despre ce vrea si el. Nu vorbi numai tu, lasa-l si pe el sa vorbeasca.

Daca este ceva ce nu ii place la tine, un obicei sau ceva logic, atunci gandeste-te sa te schimbi daca il doresti cu adevarat si impartaseste acest lucru cu el. Daca e nevoie de cateva schimbati in viata ta, nu e nimic gresit, nu? Pana la urma, ai face orice pentru el, nu?

Cere ajutorul prietenilor comuni. Este posibil ca el sa nu vrea sa vorbeasca cu tine. In cazul asta, trebuie sa apelezi la alte lucruri – roaga-ti prietenii comuni sa va ajute. Majoritatea nu va refuza. Poti discuta problema cu ei. Pot fi de mare ajutor pentru relatia voastra.

Fa-l sa se simta special. Puteti incerca sa luati totul de la inceput. Incearca sa il uimesti asa cum faceai inainte. Este posibil ca relatia sa fi devenit plictisitoare si de aceea sa va despartiti. Oricare ar fi motivul, concentreaza-te in a-l multumi.

Lasă un răspuns