Top 5 beneficii ale bronzului artificial

Categories Frumusete & ModaPosted on

Bronzul fara soare…suna atat de bine mai ales pentru fetele care nu suporta razele soarelui. Bronzul artificial inseamna bronzarea fara ajutorul soarelui, bineinteles. A devenit foarte popular, mai ales printre persoanele tinere, pentru ca isi dau seama de avantajele acestei metode care sunt, se pare, mai presus de cele ale bronzarii la soare.

Printre beneficiile bronzarii artificale, avem:

Eviti razele ultraviolete ale soarelui pe termen lung. Beneficiul major al bronzului artificial este ca poti prinde un bronz bun fara sa te expui pericolului razelor solare. Ele pot starni cancerul de piele, cat si leziuni ale pielii care devin boli. Compusii formulelor pentru lotiunile de bronzat sunt inofensive si au fost testate in conditii de laborator.

O poti face acasa. Un alt avantaj este ca poti arata bine in cateva minute. Nu ai nevoie sa stai prea mult sub razele soarelui, cateva ore pe zi, cu o zi-doua inaintea petrecerii unde vrei sa arati bine. Cateva minute sunt tot ce iti trebuie ca sa aplici lotiunea si sa astepti pana se usuca. Poti sa te imbraci acum si sa arati bine la petrecerea pe care o asteptai!

Un look creol, tot timpul anului, ieftin! Daca crezi ca bronzul artificial iti provoaca o gaura mare in buget, mai gandeste-te. Este mult mai ieftin ca o zi de plaja. Poti sa arati cum vrei, tot timpul anului. Daca vrei sa arati bronzata si sanatoasa in decembrie, cand toata lumea are lookul de iarna, ar trebui sa te gandesti la bronzul artificial.

Fara linii de la bronz. Un alt avantaj este ca nu iti mai raman urme de piele nebronzata din cauza costumului de baie. Daca vrei sa fii bronzata, fara urme, atunci apeleaza la bronzul artificial.

Este solutia ideala. Bronzul fara soare este solutia ideala daca nu iti place gandul ca risti sa dezvolti cancer de piele sau alte leziuni. Totusi, bronzul artificial nu iti protejeaza pielea de soare, trebuie sa folosesti mereu un sunscreen cu SPF 25, chiar daca stai la soare putin.

Lasă un răspuns