Cadouri pe care nicio femeie stilată nu vrea să le primească

Categories SarbatoriPosted on

Da, știm, este destul de greu să cumperi cadouri pentru femei cu un gust foarte specific. Și pentru a nu risca ca al dumneavoastră cadou să ajungă din nou în magazin sau mai rău, să vedeți fața persoanei dragi atunci când realizează că nu o cunoașteți deloc, ați face bine să vă tăiați de pe listă acele cadouri foarte ușor de cumpărat cum ar fi șosete, pulovere sau lenjerie intimă, pe care nicio femeie cu stil nu vrea să le primească. Alături de astea, am mai găsit câteva idei de cadouri neinspirate pentru fashionista din familia dumneavoastră.   obiecte sportive

1.Obicte sportive. Dacă unei femei nu i-a plăcut o echipă sportivă sau sport dintotdeauna, atunci astfel de cadouri sunt redundante. Motivul pentru care găsiți la ea în casă un tricou cu echipa dumneavoastră preferată sunteți exact dumneavoastră. Ea nu ar fi prinsă pe stradă purtând un astfel de tricou nici moartă.

2.Pijamale. Nu înțeleg de ce toată lumea se înghesuie să cumpere de crăciun pijamale din bumbac deoarece nu sunt niciodată un cadou inspirat pentru o femeie stilată. Ea va avea ultimele trenduri în materie de pijamale oricum, deci și peste ele ar trebui să săriți.

3.Abonament la sală. Femeile care țin la felul cum arată cam topt timpul se plâng de faptul că ar mai putea slăbi puțin. Asta nu înseamnă că ar trebui. Un abonament la sală nu numai că vă face să arătați ca un măgar, dar probabil îi veți strica sărbătorile care au în centru mâncarea.

4.Sosete și lenjerie intimă. Dacă pijamalele pot fi făcute cadou unei persoane căreia îi place să stea foarte mult timp în ele, sau pot fi un cadou haios, ce-i drept niciodată apreciat de o fashionistă. Însă șosetele și lenjeria intimă primite cadou nu au nicio noimă. În plus, la noi în țară este considerat lipsit de bun gust un astfel de cadou. Deci, oricât de haioase vi s-ar părea, șosetele și lenjeria intimă poată un mare nu deasupra lor, atunci când vorbim de cadoul pentru o persoană stilată. lumanari

5.Lumânări parfumate. În general lumânările parfumate nu miros așa cum își fac reclamă, ceea ce ar putea să deranjeze o perfecționistă care ține la etichetă. În plus, acestea își pierd forma, mirosul și farmecul după ce sunt aprinse. Prin urmare, oricât de ingenioase ar fi, nici acestea nu sunt considerate un cadou util, în special având în vedere că majoritatea se bazează pe ele să fie scutiți de un drum în perioada sărbătorilor. În plus, la noi în țară este de rău augur să dai lumânări cadou, acestea fiind atribuite mai de grabă morților decât viilor.

6.Parfumuri și loțiuni de la supermarket. Fashionistele au un miros semnătură și rar ies din raza lui. De asemenea, au și branduri preferate. Iar cel mai important, fac diferența între o apă de toaletă de la supermarket, care miroase de obicei comun și un parfum al unui brand cunoscut producător de parfumuri cu note delicate. Cam același lucru se întâmplă și cu produsele cosmetice foarte comune.

7.Electrocasnice. Dacă nu vi s-a spus explicit că acea persoană vrea ceva, atunci sub nicio formă să nu îi cumpărați electrocasnice. Deoarece mesajul pe care îl transmiteți ele: „Îți petreci prea mult timp având grijă de tine, uite, stai mai mult în bucătărie”. Realizați cam care e problema nu?

Lasă un răspuns