Cele mai cunoscute petrecărețe din istorie

Categories MondenPosted on

Despre femeile cuminți și devreme acasă se discută foarte des deoarece acestea sunt date foarte des exemplu de cum ar trebui să se comporte o femeie. Noi nu vrem să vorbim totuși despre cum ar trebui să fie o femeie, având în vedere că nu există nici un fel de matrice pentru femeia perfectă, ci despre femei care au știut să se distreze și să împartă voia bună.

 

Iar dacă deja vă dați ochii peste cap deoarece aveți o oarecare reticență în a le privi ca pe un model, ei bine, femeile petrecărețe au dat dovadă de stil și eleganță ori de câte ori au apărut pe undeva. Si eu fost prezente peste tot. Deoarece fiind sufletul petrecerii, ele au fost invitate peste tot. Dar haideți să nu o mai tărăgăm și să vedem care sunt cele mai cunoscute petrecărețe din istorie. Zelda Fitzgerald

1.Zelda Fitzgerald (1935) s-a încălțat cu pantofii de sărbătoare peste tot în lume de la New York la Paris și Riviera Franceză. Chiar dacă lucrurile au luat o turnură nefastă la un moment dat, familia Gatsby rămâne cunoscută pentru petrecerile organizate.

 

2.Edie Sedgwik este cunoscută ca fata din Factory, locul unde înalta societate petrecea în anii 60 în New York. Ea este una dintre superstarurile lui Andy Warhol.

 

3.Studio 54 este locul unde multe petreceri și-au cunoscut căpătâiul, însă acestea nu ar fi fost la fel fără Jerry Hall (1975), binecunoscuta soție a lui Mick Jegger. De fapt cei doi la Studio 54 s-au cunoscut.

 

4.Debbie Harry (1978), solista trupei Blondie era binecnoscută pentru că frecventa cluburile de punk din New York. Cântăreața a avut o carieră de model, ea pozând la un moment dat în Playboy. Grace Jones

5.Grace Jones, o artistă a fost întotdeauna o persoană care știe să își facă intrarea și să mențină un show. Astfel, ea a fost prezentă la sfârșit anilor 70 mai la toate petrecerile cu ștaif din SUA.

 

6.Se poate spune că Madonna s-a născut pentru a fi petrecăreață, iar în anii 80 a fost perioada în care ea s-a desfășurat. Material Girl a frecventat scena mondenă cu ardoare în tinerețe.

 

7.Drew Berrymore nu numai că este acum o actriță recunoscută, o femeie de afaceri împlinită și mamă dar a fost un moment în istorie, circa anul 1995, când se dezbrăca în emisiuni televizate și dansa pe covoarele roșii. Oricât de mult a fost atunci criticată, acum nu putem spune decât că ne bucurăm că s-a simțit bine.

 

8.Kate Moss este o petrecăreață perpetuă. De la modelul care frecventa petreceri la brațul lui Johnny Deep în anii 90, în 2000 se distra cu ajutorul drogurilor iar mai aproape de timpurile noastre petrecerile la care se prezintă sunt ceva mai elegante, nu există eveniment important în ultimii 30 de ani la care modelul să nu fie prezent.

 

9.Paris Hilton și Nicole Richie au lovit cluburile din Los Angeles ca o tornadă și au devenit clienți fideli a acestora, cu excepția câtorva zile nefericite de închisoare sau arest la domiciliu. Cuplul avea darul de transforma orice tavernă într-un club la care orice monden era obligatoriu să meargă. Paris Hilton încă mai profită de acest dar și în zilele noastre, transformându-se din petrecăreață de profesie în DJ. Cara Delevingne

10.Cara Delevingne i-a luat locul de petrecăreață tânără a lui Kate Moss, ea fiind prezentă mai la toate evenimentele mondene din zilele noastre.

Lasă un răspuns