Coafuri de revelion pentru părul mediu

Categories SarbatoriPosted on

Perioada sărbătorilor pentru fiecare femeie nu presupune doar mese îmbelșugate și care curate dar și un calendar plin cu întâlniri pentru a organiza cea mai frumoasă petrecere. Însă nu numai masa trebuie să fie plină, casa frumos amenajată ci și gazda trebuie să fie cât mai elegantă. Iar dacă în aceeași zi trebuie să fim prezente la mai multe evenimente (pentru că haideți să fim serioase e mai bine să fii musafir decât gazdă), e musai să arătăm diferit la fiecare dintre ele.

 

Hainele le schimbăm greu, în special dacă avem outfit-uri bine pregătite și drămuite. Iar machiaul se schimbă și mai greu. Iar schimbarea cea mai evidentă este întotdeauna la nivelul părului. Însă dacă avem părul mediu sau scurt această sarcină este ai dificilă. Astfel, ne-am inspirat din look-urile vedetelor pe covorul roșu și am ales câteva coafuri elegante ușor de realizat create pentru părul mediu.

 

1.Împletitura pe o parte impletitura pe o parte

Întindeți părul cu peria în timp ce îl uscați și apoi faceți-vă cărare pe partea care vă avantajează. Pe partea cu mai puțin păr faceți o coadă împletită spic începută din față pe linia arcului sprâncenei (pentru a obține un efect de lifting) și terminați de împletit după ureche. Fixați-o cu un elastic mic și cu clame de păr și ascundeți restul sub părul liber. Finalizați coafura ondulând partea cealaltă a părului. Pentru un aspect lucios și sănătos puteți să folosiți ceară și apoi fixativ pentru a vă asigura că va sta așa cum vă doriți pe tot timpul petrecerii.

 

2.Coc dezordonat coc dezordonat

Ondulați ușor părul cu o perie rotativă sau cu un drot, și apoi împărțiți părul în 3 părți, două în lateral și 1 în spate. Cu cea din parte faceți un coc mic pe are trebuie să îl fixați foarte bine. Apoi părțile din față le aduceți spre spate șuviță cu șuviță pe care le fixați în agrafe lejer. Un fixativ vă va face viața mult mai ușoară. Șuvițele care nu vor să nu stea le puteți agăța tot cu agrafe de restul părului. Ca să delimitați șuvițele folosiți ceară și pentru a cimenta coafura folosiți fixativ.

 

3.Dat pe spate lins

În general femeile care au părul mediu au și breton, ceea ce înseamnă că este cam de neconceput să îl dea pe spate și să stea așa. Ei bine, puțin stilizat și cu ajutorul unor mici trucuri această coafură foarte elegantă și sofisticată tocmai prin eleganța ei poate fi obținută. În timp ce uscați părul prindeți bretonul cu clame pe spate. Astfel, acesta se va obișnui să stea pe spate. În acest timp îndreptați părul cu o perie spre spate. Folosiți ceară și fixativ pentru a stiliza și apoi fixa. Pentru a adăuga un plus de textură puteți să accesorizați părul cu agrafe aurii sau argintii prinse în formă de  X la baza craniului.

 

Pentru a obține o coafură care să dureze trebuie să folosiți produse de calitate. Este foarte importantă fixarea și stilizarea atunci când vorbim de coafuri pentru părul mediu, deoarece în acest caz precizia este cheia eleganței.

Lasă un răspuns