Idei de coafuri pentru sarbatorile de iarna

Categories SarbatoriPosted on

Remarcate-te cu ajutorul urmatoarelor idei de coafuri pentru sarbatorile de iarna. Ti-ai gasit deja tinuta pentru Craciun sau Revelion? Atunci urmeaza sa-ti finisezi lookul cu un machiaj elegant si o frizura desavarsita.

Iata cateva exemple spectaculoase de cocuri, impletituri sau coafuri simple pe care le poti recrea cu usurinta.

Coafuri sarbatori pentru par scurt

Nu te intereseaza misconceptia cum ca, parul scurt dupa un timp devine monoton si plictisitor. Iti oferim cateva idei de coafuri pentru sarbatorile de iarna care iti ofera sansa sa pastrezi versatilitatea frizurii tale Pixie sau Bob scurt. Ceara uscata, spuma modelatoare si fixativul te ajuta sa construiesti un look de admirat.

Adauga bucle sau impletituri frizurii tale, in functie de trendul pe care vrei sa-l promovezi. Mai mult, potrivit stilistilor, poti opta si pentru o coafura ‘sleek’ sau retro chic care necesita alegerea cararii potrivite si folosirea fixativului. Din fericire ai sute de trucuri la dispozitie pentru aranjarea parului scurt.

Coafuri sarbatori pentru par mediu

Dimensiunea care iti ofera zeci de alternative de styling este cea medie. Urmatoarele coafuri pentru sarbatorile de iarna demonstreaza avantajele acestei lungimi. Fie porti un Bob lung sau o tunsoare in scari stilata, vei reusi sa gasesti o frizura unica si eleganta pentru evenimentele familiale si formale. Pur si simplu nu exista limite in modelarea parului.

Foloseste-ti creativitatea si cateva dintre produsele de styling pentru a realiza frizuri cu bucle, impletituri respectiv coafuri prinse pe jumatate. Alege cararea care iti avantajeaza forma fetei sau mimeaza pe efectul voluminos si sofisticat asigurat de tehnica tapajului. Nu putem neglija impactul pozitiv al unei frizuri impecabile si festive asupra look-ului formal sau casual.

Coafuri sarbatori pentru par lung

Nu ezita sa incerci zeci de coafuri pentru sarbatorile de iarna inainte de a aleage una singura. Buclele lasate liber, impletiturile sau un ‘updo’ finisat iti asigura un loc in lumina reflectoarelor. Iti place sa-ti surprinzi prietenii si admiratorii cu un look unic?

Concentreaza-te asupra frizurii tale pentru Craciun si Revelion. Alege coafura in functie de tinuta ta mai luxoasa sau nonsalanta, precum si in functie de indemanarea cu care poti realiza o frizura mai complexa sau simpla. Formulele pentru modelarea parului fac minuni si iti usureaza treaba.

Coafuri elegante cu impletituri

Potrivit hairstilistilor, trendul impletiturilor se bucura de o enorma popularitate. Atat pe podium cat si pe blogul unor fashioniste pasionate de hair styling, gasesti mii de exemple de coafuri pentru sarbatorile de iarna. De la tehnicile simple la cele mai complicate si revolutionare, ai sansa sa experimentezi cu diferite stiluri de impletituri.

Cu siguranta, nu vei trece neobservata daca apelezi la aerul feminin si romantic garantat de aceste frizuri. Combina pletele drepte cu bucle, incorporeaza diferite accesorii, panglici si agrafe in coafura ta.

Coafuri elegante cu accesorii de par

Accesoriile de par precum: bentitele, agrafele si funditele rosii caracteristice Craciunului arata extraordinar in combinatie cu tunsorile scurte, medii sau parul lung. Vezi ideile de coafuri pentru sarbatorile de iarna de mai sus. Sunt splendide si te ajuta sa te ridici deasupra multimii. In perioada sarbatorilor si a petrecerilor merita sa -ti scoti look-ul din banal! O frizura fabuloasa poate deveni arma ta secreta pentru a perfectiona o tinuta festiva.