Tipi pe care îi găsești în orice liceu

Categories DiversePosted on

Liceul este o perioadă importantă și distractivă pe care este imposibil să o uiți. Nu numai că atunci învățăm foarte multe din punct de vedere academic, ci pentru că atunci învățăm să fim cu adevărat sociali. Astfel, liceu este puțin mai complicat decât crezi că este. Tipurile de oameni pe care îi cunoști atunci nu sunt la fel ca în nicio altă perioadă a vieții: deoarece perioada aceasta este una a extremelor. Astfel, în liceu de aștepți să cunoști ceva mai multe tipuri de băieți decât în orice altă parte a vieții. timid

1.Tipul timid

 

Te tot întrebi de ce nu vorbește cu tine sau cu oricine altcineva de sex opus.  Singurele cuvinte pe care i le adresează unei fete sunt în tipul orei sau după oră și se rezumă la „Ce a spus profu?”. Tipul timid nu se amesteca niciodată cu oamenii populari și nici nu va face parte din grupuri mari. Acest tip de băiat merită să fie băgat în seamă pentru că obicei sunt foarte dulci.

 

2.Cuceritorul

 

Cu cât mai multe fete, cu atât mai bine. De obicei arată bine, este spiritual, miroase bine iar agenda lei este să cucerească cât mai multe fete. În ciuda faptului că a găsit câteva care au jurat că se va schimba pentru ele, nu au reușit. Cuceritorul este o specie periculoasă, iar o întâlnire cu acesta poate rezulta în inimi rupte și multe lacrimi.

 

3.Atletul

 

De obicei găsit în curtea școlii, atletul are un singur interes: sportul. Este competitiv și de obicei miroase a transpirație și are nevoie care trebuie să suporte toate acestea și să îl împartă cu sportul practicat. Prietenii lui sunt tot sportivi și rareori acceptă oameni dinafara castei lor.

tocilar

4.Tocilarul

 

Fiecare clasă are un tocilar și este de obicei cel mai enervant tip de clasă. El le amintește profesorilor de teme și tot el este cel care nu vrea niciodată să chiulească. Un astfel de specimen este bine de avut ca prieten pentru a te ajuta cu proiectele și din când în când să îți dea să copii temele. Trebuie totuși să te pregătești pentru că va fi arogant și nesimțit.

 

5.Glumețul

 

Glumețul este tipul perfect de prieten pentru că te va face tot timpul să râzi. Totuși, trebuie să ai grijă pentru că poți să devii oricând ținta glumelor lui. Partea bună este că acesta va avea un grup de prieteni destul de faini cu un simț al umorului foarte dezvoltat.

 

6.Bătăușul

 

În orice liceu există unul sau mai mulți tipi care vor fi mereu pregătiți să înceapă o bătaie din te miri ce. Aceștia sunt extraordinar de agresivi și oricât de mult te enervează trebuie evitați sub orice formă.

 

7.Tipul care fumează

 

Tipul care fumează, bea și ocazional mai are la el și niște iarbă face parte din gașca cool și are întotdeauna un oarecare appeal, pentru că este băiatul rău. Aceștia sunt simpatici atâta timp cât ai control asupra situatei și nu lași lucrurile să meargă prea departe.

 

8.Băiatul de bani gata

 

Exoticul băiat de bani gata a văzut lumea, te poate duce oriunde, este primul tip din liceu care are o mașină nou și scumpă, însă îți trebuie acceptul mamei lui ca să te vezi cu el. De asemenea, acesta este de obicei arogant și dacă averea părinților tăi nu intră în competiție cu cea a alor lui, nu veți fi niciodată egali. Deci și acest tip este bine de evitat.

Lasă un răspuns