Ce ar trebui să știi atunci când cumperi un luciu de buze

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cele mai multe dintre fetele tinere preferă să folosească un luciu de hgbuze pentru a da o stralucire atractiva si culoare buzelor lor. De asemenea, fetele arata mai bine într-un luciu de buze, comparativ cu un ruj. Pe langa toate acestea, se poate folosi luciul de buze zi de zi si rujul doar la ocazii speciale.

Glossurile de buze sunt disponibile în diferite tipuri, forme si culori. Pentru aplicarea unui uciu de buze puteti utiliza fie degetul sau pensula . Puteți găsi , de asemenea, glosscu ingrediente de hidratare , cum ar fi glicerină , aloe – vera si vitamina E. De asemenea, există glossuri cu elemente de protectie impotiva razelor UV.

Atunci când vrei sa cumperi un luciu de buze, ține cont de cantitatea de strălucire pe care o vrei. De asemenea, culoarea buzelor tale va afecta umbra luciului aplicat. Acelasi luciu de buze poate arata diferit pe diferite tipuri de oameni. Glossurile de buze sunt disponibile in diverse nuante , cum ar fi roz , culori Shimmer argintiu , maro deschis, portocaliu deschis și așa mai departe . Obține întotdeauna un luciu care se potriveste cel mai bine cu tonul pielii sau tenul.

Lasă un răspuns