Iată câteva trucuri simple pentru a scoate in evidență ochii

Categories Frumusete & ModaPosted on

Indiferent de forma ochilor, acestia sunt cu siguranta „ferestrele pre csdsufletului tau”. Se pot ști o mulțime de lucruri despre personalitatea și emoțiile unei persoane uitandu-te la ochii lui sau ei. Acesta este motivul pentru care atunci când vine vorba de frumusete si make-up, importanța în plus este data la ochi.

Pentru a defini forma ochilor, femeile folosesc o serie de produse, cum ar fi creion de sprancene, eyeliner, fard, rimel, fard de ochi, etc. Chiar dacă oarte simplu, sa aplici fard de ochi intr-un mod perfect, nu este întotdeauna ușor. Dar atunci când vei ajunge să înveți arta de a aplica machiajul ochilor perfect, vei arata cu siguranta atractiv și frumos.

Începe machiajul ochilor prin definirea sprâncenelor. Păstrați-vă întotdeauna sprâncenele într-o formă bună. Pentru a defini ochii, puteți folosi diferite culori de creion, cum ar fi negru, maro sau bleumarin. Puteți folosi fie un lichid sau creion dermatograf, în funcție de nivelul de confort. Aplicați o linie subtire de eyeliner în mod corespunzător. Colțul ochiului dumneavoastră ar trebui să fie evidențiat în mod corespunzător. Cei care sunt în căutarea pentru un look dramatic pot merge pentru dermatograf gros și mai întunecat. Pentru utilizarea de zi cu zi, un eyeliner subțire este perfect.

În funcție de ocazie și aspectul pe care îl doriți, puteți face multe cu diferite nuante de culori fard de ochi. Fardurile de pleoape sunt disponibile sub formă de pulbere, cremă și sidefate. Pentru un aspect dimensional, folositi doua nuante diferite de fard de ochi. Înainte de a aplica fard de ochi trebuie să se aplice întotdeauna o fundație pentru a evita formarea de cute pe pleoape.

Aveți posibilitatea să utilizați rimel pentru a face genele groase si lungi. În funcție de ce tip de aspect doriți, alegeți rimel negru, maro sau orice altă nuanță. În timp ce cumparati un rimel tineti cont de tonul pielii. Cu doua straturi de rimel puteți defini frumos genele. Permite întotdeauna primul strat să se usuce în mod corespunzător înainte de a aplica al doilea strat. În acest fel nu se va confrunta cu problema de agregare.

Lasă un răspuns