Idei de tatuaje mici pentru fete – tatuaje fluturi, funde si semne zodiacale

Categories Frumusete & ModaPosted on

qqqqqqqqqq

Tatuajele mici sunt uimitoare, deoarece ele pot însemna atat de multe lucruri, ele sunt mici, simple, si foarte elegant. Fetele iubesc pur si simplu aceste tatuaje minunate mici.

Fundele, de obicei, marcheaza ceva ce s-a intamplat cu tine sau cu o persoana apropiata. Ei nu trebuie neaparat sa marcheze un eveniment trist, ci dimpotriva, eveniment fericit din viata ta: da nastere sau depasirea unei boli grave.

funda

Când vine vorba de fluturi, exista doua variante. Cei care considera fluturii ca simbol al frumusetii efemere si vanitatii, si cei care considera aceasta creatura fragila simbolul transformarii în ceva mai bun. De asemenea, poate avea chiar un sens mult mai emotional, cum ar fi onorarea cuiva foarte tanar care a murit.

fluturi

Pentru acelea dintre voi interesate de astrologie si de sensul zodiilor, aceasta este o optiune grozava atunci cand vine vorba de tatuaje mici. Daca iti place zodia ta si ce reprezinta aceasta (de exemplu, Leu vine de popularitate, Gemeni pentru comunicare si Varsator pentru creativitate), ar trebui cu siguranta adaugate pe lista ta. Prin urmare, poti tatua pe incheietura mainii, coaste sau chiar partea din spate a gâtului semnul tau zodiacal.

semn

Lasă un răspuns