Trucuri: Cum să aplici luciul de buze pentru a ține mai mult pe buze

Categories Frumusete & ModaPosted on

Glossul este un produs de frumusete este extrem de popular în rândul ewdcwedvwetinerilor, deoarece oferă un aspect natural pentru buze și este foarte ușor de aplicat. Dar, înainte de a aplica un gloss, aveți nevoie pentru a cumpara nuanta perfectă și trebuie să ai unele cunoștințe cu privire la modul în care să-l aplici.

Așa cum există numeroase marci de luciuri de buze cu prețuri variabile, aveți nevoie de a cerceta în mod corespunzător înainte de a cumpăra una. Fi sigur de umbra, textura si netezimea luciului și abia apoi sa-l cumperi.

Se aplică întotdeauna balsamuri de buze cu cel puțin o oră înainte de a folosi un luciu de buze. Acest lucru va ajuta la păstrarea buzelor bine hidratate pentru o lungă perioadă de timp.

De asemenea,luciu de buze va rămâne pentru o perioadă mai lungă . După aplicarea luciului, pudreaza buzele cu o cantitate de pudra compactă și apoi șterge buzele cu un șervețel . Acest lucru previne topirea și întinderea luciului și îi permite să dureze pentru o perioadă mai lungă.

În cazul în care doriți să evidentiati buzele, opteaza pentru o nuanta aurie sau argintie pe care sa o aplici peste ruj. Femeile cu buze mici , nu trebuie să opteze pentru nuanțe întunecate de luciu de buze, de oarece acest lucru va face buzele să pară mai mici decât în ​​mod normal.

Pentru cei care au buze mai pline , trebuie să se aplice gloss în cantitate limitată . Prea mult luciu arată rău pe buzele mai pline .

Pentru cei care sunt în căutarea pentru un look natural , nu trebuie să poarte luciu de buze cu ruj . Doar un singur strat de luciu de buze poate da un aspect natural și proaspăt pentru buzele tale .

Lasă un răspuns