Cum să scapi rapid de coșuri cu câteva trucuri simple

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cosurile sunt o condiție normală a pielii care afectează mulți oameni. pinmpleCosurile sunt o inflamatie a pielii, în care glandele sebacee (glande de ulei) devin infectate cu bacterii, se umfla și se umple cu puroi. Excesul de sebum din glandele sebacee este cauza principala din spatele acestei probleme. Cosurile apar, în general, pe fata, gat, spate și umeri. Desi nu este o stare critică, cosurile pot face o persoana sa se simta mizerabil din cauza aspectului lor.

Cosurile inestetice și enervante de pe fata ta poate face pe oricine trist. Cosurile pot strica întreaga stare de spirit și mai ales adolescentii care sunt foarte constienti de aspectul lor . Motivele din spatele unui cos pot fi numeroase, stresul , folosirea de produse cosmetice nepotrivite , bacterii , hormoni , tipul de ten gras și alți factori. Este important să nu se stoarca și sa se zgârie cosul, eoarece poate agrava pielea si a duce la infectii. În schimb , trebuie să încercați să păstrați sebumul departe de fata, să urmeze o rutină corespunzătoare pentru a menține fata curata si hidratata și să se încerce medicamente prescrise de medicul dumneavoastră .

Ei bine , există anumite lucruri care pot ascunde cu ușurință cosurile și de a face frumusetea fara cusur . Pentru a reduce umflarea si inflamatia , înfășurați un cub de gheata intr-un prosop de hârtie și să-l utilizați pentru a aplica presiune asupra cosului timp de câteva minute . Această soluție este mai bună atunci când cosul este încă sub piele și puroiul nu este format. În cazul în care cosul a erupt la suprafata pielii, trebuie să aplicati un prosop inmuiat in apa fierbinte pe suprafața infectată pentru o jumătate de oră . Mai târziu, se spala fața, se sterge cu un prosop uscat și se aplica niște unguent cu antibiotic .Acum puteți folosi un corector anticearcan sau culoare pentru a acoperi orice roșeață rămasa .

Lasă un răspuns