Cauze si remedii pentru eliminarea cearcanelor si calmarea ochilor obositi

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cearcanele pot fi ereditare, dar le poti trata. Utilizați cele mai simple daecmetode de a lupta impotriva cearcanelor, pentru a le diminua sau pentru a scăpa de ele.

Deoarece pielea de sub ochi nu are glande de ulei și este foarte delicata, cearcanele se pot forma cu ușurință si pot arata semnele stresului mai rapid decat in alte parti ale fetei. Un stil de viață sănătos, cu exercitii zilnice și nivelul de stres controlat, pot ajuta la prevenirea formării lor, dar, uneori, cearcanele sunt pur și simplu cauzate de frecarea pielii sau de frecarea ochilor de o perna plata.

Orele suficiente de somn in fiecare noapte este cel mai bun mod de a trata cearcanele din moment ce esti mai predispus la freca ochii atunci cand esti obosit. Evitarea expunerii la soare asupra pielii delicate ajută, de asemenea, și la fel, folosind crema de ochi cu vitamina K si retinol. Puteți ascunde cearcanele de sub ochi cu un anticearcan bun.

Cel mai rapid mod de a calma oboseala ochilor este pur și simplu să se spele ușor fața cu apă caldă, urmată de apă rece, un truc simplu care imbunatateste circulatia sangelui. Remediile pentru cearcane coincid de multe ori cu soluții pentru ochii umflati. Feliile de castravete rece sunt un alt remediu renumit care funcționează atunci când este utilizat cel puțin de două ori în fiecare zi, timp de aproximativ 15 de minute. Aveți posibilitatea  de a amesteca, de asemenea, suc de castravete cu suc de lamaie sau suc de cartofi. Se înmoaie un material moale, cum ar fi vată, în amestec si se pune sub ochi cel puțin 15 minute.

Dacă suferiți de alergii si aveti un nas înfundat de multe ori, trebuie sa cautati un tratament adecvat, care poate include curățarea tractului respirator superior, cu o soluție salină. Uneori, acest lucru poate fi suficient pentru a face cu adevărat o diferență în reducerea cearcanelor de sub ochi.

Lasă un răspuns