Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate

Categories Frumusete & ModaPosted on

Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate00

Perfectiunea este atinsă prin intermediul unor combinații de îmbrăcăminte, inclusiv aspecte legate de modele de design, forme, și, desigur, texturi. Deci, aici vom vorbi despre printurile și modelele de bază pentru femeile plinuțe, care vor spori frumusețea și aspectul lor cu un procent suplimentar de chic și glam.

Așa cum este acceptat să se gândească, modele, cum ar fi dungi orizontale sunt ceea ce femeile plus size nu ar trebui să poarte, dând în schimb întotdeauna preferința lor pentru opțiuni dispuse vertical. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat, deoarece lucrul principal care trebuie luat în considerare este alegerea exactă de combinații și piese, în același timp, presupunând excluderea de orice fel de idei stereotipe interpretate greșit.

Astfel, începând cu dungi verticale, ar trebui în primul rând să rețineți că nu fiecare model în dungi verticale este capabil de a vă ajuta să arătați mai slabe. Astfel, se poate include două sau mai multe nuanțe în joc de culoare, creând un contrast de culori vii, cu o nuanță pusă pe centru și restul (în cazul de a fi mai mult de una), cu unele tonuri apropiate, care acționează ca domenii secundare umbrite.

În ceea ce privește luarea în considerare a printuri de bază și tiparele pe care le pot utiliza pentru accente frumoase, am putea recomanda utilizarea unor exemplare mai mari de printuri, în scopul de a evita crearea de modele ciudate cu aspect și efecte vizuale. Cu toate acestea, ar trebui să evitați, de asemenea, utilizarea printuri prea mari. Astfel, mărimea medie a modelelor este cea mai bună soluție în acest caz.

Modele neclare sunt, de asemenea, destul de recomandat aici, mai ales atunci când transportă unele indicii de florale colorate. Pe de altă parte, ar trebui să evite, de asemenea, modele stricte. Astfel opțiunile incluse în totalitate, nu sunt recomandate într-adevăr, deoarece opțiunile au amprentele plasate pe poale, pe mâneci, talie, sau decolteu sunt mult mai eficiente și chic.

Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate00 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate1 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate2 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate5 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate6 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate7 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate8 Ce printuri se potrivesc cel mai bine femeilor plinuțe și care trebuie evitate9

Lasă un răspuns