Trucuri de ingrijire a unghiilor pe timpul rece

Categories Frumusete & ModaPosted on

Unele femei sunt la fel de sensibile ca vremea rece pe pielea lor. Într-Perfect Nail Careadevăr, atât pielea noastră, precum și rutina de îngrijire a unghiilor ar trebui să fie adaptate la sezonul rece.

Există mai multe metode care pot fi utilizate, fie pentru a reduce gravitatea deteriorării, fie evitarea ei. Industria cosmetică ne furnizează o selecție largă de produse, care ne va ajuta să se confruntam cu factorii periculosi.

Unghiile noastre sunt mai predispuse la rupere și deteriorare, chiar mai mult decât în timpul sezonului cald. Deoarece imunitatea la substanțele chimice nocive este scazuta, ne-am putea confrunta cu ruperea și chiar modificarea culorii.

Expunerea unghiilor la temperaturi extrem de scăzute poate fi foarte periculoasa. Menținându-le în apă rece pentru o lungă perioadă de timp, s-ar putea deshidrata, ceea ce duce la alte daune mai severe. Cel mai bun mod de a păstra unghiile noastre in forma excelenta este să utilizați un hidratant natural sau cosmetic care ar hidrata si hrani unghiile si menține starea lor armonioasă și fără pată .

Aplica lotiunea pentru fiecare deget separat pentru a asigura aplicarea corectă și pentru a atinge efectul dorit . Mai mult, este chiar mai benefic dacă ați repeta acest ritual mic , după fiecare baie. Amintește-ți unghiile de la picioare sunt la fel de sensibile , nu uita de ele! O dieta sanatoasa va face , de asemenea, minuni cu unghiile vulnerabile . Proteina este cuvantul cheie atunci când vine vorba de creșterea unghiilor și consolidarea lor. Acizi folici , precum si biotina sunt , de asemenea, soluții de top pentru unghii perfecte. Nu e nimic mai nutritiv decât ingredientele bogate din aceste elemente în mesele de zi cu zi .

Starea de sănătate a unghiilor tale va fi îmbunătățită în continuare , dacă se aplică o crema hidratanta inainte de a pune manusi netede. Căldura va crește eficiența acestui tratament rapid.

Lasă un răspuns