Ananasul – beneficii uimitoare pentru piele

Categories Frumusete & ModaPosted on

ananas beneficii

Ananasul este un fruct unic – este de fapt mai multe fructe topite împreună. Când aveți o felie de ananas vă confruntați cu o explozie de arome diferite – dulce, sărat și picant. Poti manca ananas oricum vă place. Ananas conserve poate fi un mare topping pentru prăjituri și deserturi. Diferitele părți ale unui ananas, piele, miez etc sunt utilizate în producția de oțet, alcool și alimente pentru animale.

Ananasul este foarte bogat în vitamina C și astfel acționează ca un antioxidant grozav, care previne răceala și gripa. De asemenea, este o sursă bună de tiamina, vitamina B12, acid folic, cupru și fibre dietetice. Câteva felii de ananas pe zi in masa poate face minuni pentru corpul tău și aceasta este o alegere bună pentru greutate, datorită conținutului său scăzut de calorii (ananas 100gm = 50Kcal).

Ananasul ș-a câștigat popularitatea ca un ingredient care sporește frumusețea naturală în lupta pentru a întineri pielea noastră . Cunoscut pentru proprietățile sale anti – inflamatorii , Bromelaina se spune , de asemenea, că îmbunătățește pielea noastră prin eliminarea murdăriei și uleiului , și ajută la ruperea și eliminarea celulelor moarte ale pielii .

Mâncărimiile pielii de la uscăciune , inflamațiile sau arsurile solare provoacă iritații , care poate duce deteriorarea pielii tale . Produsele comerciale și – uneori – medicamentele pot ajuta în probleme de mâncărimi ale pielii , și multe remedii de origine , de asemenea, elimină mâncărimile ale pielii . Un remediu implică utilizarea de ananas pentru a calma mâncărimile. Ananasul are o enzima de calmare a pielii numită papaină care ameliorează mâncărimea și uscăciunea, și vindecă pielea .

Se amestecă ananas , portocale și suc de lămâie împreună și se adaugă făină de grâu . Aplicați această pastă pe față li pe gât . Îndepărtați prin spălare ușor , după ceva timp pentru a avea o piele proaspătă și netedă . Aplică o loțiune de protecție dupa tratament .

Utilizați ananasul proaspat tăiat pentru un tratament de piele . Vitamina C iși pierde puterea când este expus la oxigen . La frigider resturi de produse de casă de frumusete ananas într-un container etanș , cum ar fi un borcan de conserve . După ce a tăiat , un ananas va păstra în frigider timp de până la trei zile . Ține-l strâns înfășurat pentru a proteja de aer și mirosuri .

 

Lasă un răspuns