Cum sa revii la culoarea naturala a parului

Categories Frumusete & ModaPosted on

Sa revii la culoarea naturala a parului tau poate parea mai greu, mai ales dupa expunerea pletelor la un proces de vopsire pe termen lung. Deci, daca vrei sa stii cum sa te intorci la culoarea naturala a parului dupa vopsire, verifica aceste sfaturi valoroase!

natural

Pentru cele dintre voi care doresc sa stie cum sa se întoarca la culoarea naturala a parului, cea mai bun mod este sa faca o vizita la un stilist profesionist. În mod normal, parul creste cu aproximativ o jumatate de centimetru lunar, deci va trebui sa astepti un timp pana culoarea dispare complet. Cu toate acestea, daca doresti sa accelerezi acest proces si sa inveti cum sa revii la culoarea naturala a parului, trebuie sa te adresezi direct unui hairstylist profesionist. El va sti ce produse nutritive sa folosesti în scopul de a restabili culoarea naturala a parului.

Un alt pas important este folositea unor produse de par potrivite, pentru ca nu este suficient sa readuci parul la nuanta initiala, ar trebui, de asemenea, sa previi decolorarea parului. Astfel, cel mai indicat at fi sa folositi sampoane si balsamuri pentru protectia culorii, in scopul de a mentine parul sanatos si stralucitor. Ar trebui sa arunci o privire la : Pureology Hydracure Intense Moisture Mask, Pureology Smoothing Cream and Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Shampoo for Overly Damaged hair.

Lasă un răspuns